Aki nem áll ki magáért az megérdemli, hogy piszkálják, szekáljál?
Figyelt kérdés
A legtöbb ember ekképpen gondolkodik?2023. szept. 19. 14:30
11/21 anonim válasza:
Veszett egy világot teremtett a magyar magának, így nincs jó válasz erre. Nagyon rossz irányba megy az egész, az tuti.
12/21 anonim válasza:
Mégis hogy védje meg magát, ha többen szállnak rá ?
13/21 anonim válasza:
12
Hát...ha felnőttről beszélünk, akkor például rutinból!
Ha iskolás, akkor meg edződik még.
15/21 anonim válasza:
Dehogy érdemli. Az érdemli meg hogy piszkálják, szekálják, aki másokat piszkál.
16/21 anonim válasza:
Nem.
De sokszor én azt láttam, hogy azt is piszkálják, aki kiáll magáért. És mikor kikéri magának, akkor csak felerősödik a bullying.
17/21 anonim válasza:
#13:
Halvány fingod nincs az egész bullyingról, csak böfögöd itt az okoskodásaidat az éterbe.
18/21 anonim válasza:
Én is tapasztaltam, amiről a 16-os beszél, hogy aki kiáll magáért, arra még jobban rárontanak a bully-k. Rendesen meg vannak sértődve, amikor valaki nem hódol be nekik. Úgyhogy ez is csak egy kitalált mítosz, hogy aki bátor, azt békén hagyják. Meg az is, hogy majd az élet később igazságot tesz. Ez egy tipikus idióta önbecsapás. Évek múlva a bully-k boldogan élnek és el is felejtették már az egészet, az áldozatoknak meg egy rakás plusz munka a lelki sebek kezelése. Nekem még 8 év után is vannak rémálmaim.
19/21 A kérdező kommentje:
18
Igen, ez szerintem is így van. A legtöbb vezető beosztású ember, politikus, törvényszéki bíró, üzletember gyerek korában bully volt és köszönik szépen jól vannak. Folytatják amit elkezdtek anno 12 évesen.
2023. szept. 19. 20:57
20/21 anonim válasza:
17
13-as vagyok. Nekem az ovi- és a suliterror 8.-as koromig tartott. Masszívan. Aztán lenyomtam, aki rám mászott. Egyszer. Elég volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!