Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit szoltok a csovesek legujab...

Mit szoltok a csovesek legujabb megelhetesi bunozesi trukkjehez,h etelmaradekokkal kikent ures dobozokat tesznek nyitott reklamszatyorba maguk melle ,h az arra szalado kutya piszkalja es …?

Figyelt kérdés

mire odaer a gazda,azt hazudja,h az utolso kolbaszat ette meg a kutya.

Meg mindig torveny tilja ,h kozteruleten eljen,aludjon vki.

En lattam vegig es nem volt semmi a dobozban,neztem is,h szerencse,h ures.De egyebkent se adtam volna neki se penzt se semmit,!ha barmit megevett volna a kutya. Koteles lett volna betenni taskaba vagy rafekudni,h ne vigye el mas zacskojat.

Milyen ujabb gusztustslan lehuzasi probalkozas ?

#Lehuzasi kiserlet
2023. aug. 25. 03:10
 1/9 anonim ***** válasza:
90%

Eleve 2 dolog:

Kutyát normális ember pórázon vezeti ahogy illik. Úgy meg látja mit evett meg és mit nem.

Aki meg nem használ pórázt és leszarja éppen merre jár a kedvence az azt is le fogja szarni mit eszik meg.

2023. aug. 25. 05:10
 2/9 anonim ***** válasza:
20%

Mit szóljak?

Magyarok vagyunk.

2023. aug. 25. 06:50
 3/9 anonim ***** válasza:
96%

Arra szaladó kutya? Miért nem pórázon a gazda mellett sétál?

Amúgy mégis mit kéne ehhez szólni?

2023. aug. 25. 07:26
 4/9 anonim ***** válasza:
47%
Még mindig nevetséges a törvény...
2023. aug. 25. 07:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Tudtommal közterületen kötelező a póráz.

Amúgy nem hallottam még erről a trükkről. Nálunk mostanában arra kaptak rá, hogy vonattal átutaznak közeli falvakba és a vasút utcákban becsengetnek mindenhova, kaját és pénzt kérni.

2023. aug. 25. 08:06
 6/9 anonim ***** válasza:
70%
Mindjárt itt a tél, akkor megfagy majd a legtöbbjük.
2023. aug. 25. 08:09
 7/9 anonim ***** válasza:
78%
Aki mast es a kutyajat veszelyezteti azzal hogy nem rak ra porazt oruljon hogy ennyivel megussza. Majd ha elutik mert kiszaladt az utra akkor sirankozzal. Vagy ha megrangatja egy masik kutya mert odapofatlankodik hozza. De masfel eve meg egy pillango kest szurtak egy agressziv poraz nelkuli kutya hataba akkor is ment a siras. Ez ilyen. Az ilyen vegytiszta ignorans faśzfej idiota oruljon hogy csak egy csoves kotekedik vele.
2023. aug. 25. 08:46
 8/9 anonim ***** válasza:
95%

Mondjuk épeszü ember nem kezd emiatt késelni… de alapvetően igen, kutyát pórázon kell sétáltatni, mindenkinek úgy biztonságos.

2023. aug. 25. 09:11
 9/9 anonim ***** válasza:
79%

Múltkor pont egy olyan videót láttam, hogy a szabadon engedett kutya gazdáját félholtra verték mert megtépte a másik férfi kutyáját. Teljesen megérdemelte az illető.

Én is b_sztam már le pofont kutyának ami támadólag lépett fel. Persze a gazdik meg szörnyülködtek. Örüljenek, hogy nem ők kaptak.

A csövesekkel nem lehet mit kezdeni, viszont a hülye dögre kötelező lenne pórázt rakni a gazdának. És szájkosarat is adott esetben.

2023. aug. 25. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!