Normális az ha valakit kiközösítenek egy faluból akkor azt addig sanyargatják és piszkálják amíg teljesen tönkre nem teszik?
Na. Ne általánosíts.
Városban is rengeteg a rosszindulatú ember, faluban meg, mivel kb. mindenki ismeri a másikat, ezek jobban megtalálják egymást. Ez egyébként pedig egyáltalán nem csak ránk jellemző, specifikusan magyar tulajdonság.
Egyáltalán nem normális még is ez van. Én is faluban lakom de ha lehet próbálom nagy ívben elkerülni a faluban élő embereket.
Nem tudom miért lehet hogy nagyon unatkoznak de a falusiak mindig pletykálnak és ha nincs semmi pletyka akkor ki találnak maguknak valamit.
Velem is megesett hogy pletykálni kezdtek rólam hogy én ide meg oda járok közben egy hétig ki se mentem a házból.
Hiába mondják hogy jó vidéken lakni az ottani falusi emberek mindig kavarni fogják nekem a sz@rt.
Ez városban is előfordul, pl. egy társasházban. Elég, ha van egy-két rosszindulatú ember, akik megmérgezik az egész környezetet. Nálunk is vannak.
N
Nem normális, de általános dolog. Azt viszont te döntöd el hohy hagyod magad.
Ha szembeszállsz velük akkor egy idő után letöröd a szarvukat és békén hagynak. Meg kell nekik mutatni ki a főnök.
Ez sajna Mo.-n nemcsak faluban, hanem városban, és munkahelyen is elfogadott lett.
A magyar sajna mindenre képes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!