Nem gáz ha ezt csinálnám?
Figyelt kérdés
Most csináltam egy instagram profilt és ugye rögtön nem követ senki. Nincs túl sok barátom/ismerősöm de sok mindenki szimpatikus lett a netről de félek őket be követni nagyon,mert egy az hogy nem-e néznének hülyének hogy csak 1 követőm van. A másik meg az hogy nem ismerjük egymást és ez gondot okozna. Dehát ezek a felületek pont erre vannak hogy ismerkedj, barátkozz szóval nem értem miért van ilyen félelmem.2023. szept. 6. 19:03
1/7 anonim válasza:
Úgysem ismered őket, kit érdekel mit gondolnak rólad, meg hogy hány követőd van.
2/7 anonim válasza:
Nem, nincs ezzel probléma. Nyugodtan kövesd be, akiket akarsz, ne parázz ilyeneken, mert felesleges!
3/7 anonim válasza:
Ezen múlik az önbecsülésed? Beteg egy világ ez :/
4/7 anonim válasza:
Már eleve kit érdekel hány követőd van? Nekem is van 200 azt követek 1000 oldalt mert minden vidám vagy humoros, állatos oldalt bekövetek, sportolókat miegymás.. Szóval ezen ne parázz hogy kit követsz be, instagram nem egyenlő a társkereséssel egyébként.
5/7 anonim válasza:
Ezek a felületek pont nem erre vannak leginkább…. Ha azt akarod hogy sok követőd legyen akkor inkább képviselj valami értéket ami miatt bekövetnek a hasonló érdeklődési körű emberek, akikkel aztán majd talán még beszélgethetsz is.
6/7 anonim válasza:
Nem gáz, nincs ezzel semmi probléma! :) Szerintem pont ilyenekre lehet használni az ilyen felületeket, hogy ismerkedj meg barátkozz új emberekkel! :D Na és legfeljebb csak annyi történhet, ha bekövetsz valakit, hogy nem reagál rád és szerintem ezzel meg lehet élni, ez nem okoz problémát.
Amúgy nekem jelenleg nincs normális Instagram profilom, de most lehet, hogy én is csinálok majd egy profilt, hogy én is megpróbáljam a szerencsém az ismerkedéssel, barátkozással :D, mert ugye elég sok korombeli ember használja ezt a felületet! Szóval ez most lehet, hogy teljesen random jön, de ha szeretnéd én bekövethetlek, talán szimpatikusnak találnánk egymást! :)
7/7 A kérdező kommentje:
#6 aranyos vagy gondolkozom rajta
2023. szept. 6. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!