Az angolok vagy spanyolok jobb fejek, kedvesebbek?
Figyelt kérdés
2023. aug. 23. 10:56
1/15 anonim válasza:
Az angolok nagyon kedvesek. A spanyolok zarkozottak idegenekkel.
Az angolok nemcsak udvariasak, de small talk erejeig teljesen idegen emberek mosolyogva hozzaszolnak, beszelnek idegenhez.
2/15 anonim válasza:
Én pont fordítva tippeltem volna.
4/15 anonim válasza:
Én nem vettem észre ilyen különbséget. Vannak mindenhol kedvesek. Felületes ismertség esetén nincs nagy különbség. Ugyanolyanok mint bárhol máshol. Van, aki barátságos, segítőkész. Van, aki meg nem.
5/15 anonim válasza:
Mindegyik több tízmilliós ország. Akad köztük ilyen is, meg olyan is.
6/15 anonim válasza:
Éltem mindkét országban, szerintem a spanyolok, de csak akkor, ha beszélsz spanyolul. Angolul közel sem ugyanaz az élmény.
7/15 A kérdező kommentje:
6
A spanyolok nem beszélnek angolul.
2023. aug. 23. 11:49
8/15 anonim válasza:
Nagyvárosokban sokan beszélnek, elég sok spanyol kollégám és haverom van, de teljesen más velük a kommunikáció az anyanyelvükön.
9/15 anonim válasza:
#7:
A #6-os semmi olyat nem mondott, hogy a spanyolok angolul beszélnek, nem tudom, ez honnan jött neked.
10/15 A kérdező kommentje:
9
Azt mondta nem ugyanolyan élmény.
Én annyit javítottam, hogy semmilyen élmény nincs angolul, hisz egy mukkot nem beszélnek angolul.
2023. aug. 23. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!