Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan hivassam meg magamat...

Hogyan hivassam meg magamat udvariasan az eggyik barátnőmhöz?

Figyelt kérdés
Azt mondta még régebben h átmehetek hozzá valamikor de még mindig nem hívott át. Nem akarok goromba lenni h csak beállítok hozzá.
2023. aug. 19. 14:28
 1/8 Noren1989 ***** válasza:
89%
Akkor sehogyse.
2023. aug. 19. 14:32
 2/8 anonim ***** válasza:
57%

Valamilyen szinten igaza van az első, tömören válaszolónak. Ha meg szeretne majd hívni, akkor majd megteszi.

Viszont esetleg feldobhatsz valamit, hogy figyi, jó lenne egy sorozatozós délután, vagy egy sütisütés... vagy kipróbálni valamilyen társast, vagy kirakni egy kirakót... Az ilyen programok mindig jók szoktak lenni!

(+ az egyiket egy darab gy-vel írják)

2023. aug. 19. 14:36
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
Ne erőltesd nem tudod mi lehet az oka.Én a családom is szégyeltem és a lakásunk is. Apám alkoholista volt és igénytelen saját szobám se volt anyámmal és a nővéremmel aludtam egy szakadt 2 személyes ágyon és mindenhol penész volt.Baromi rosszul éreztem magam amikor pár barátom már erőszakosan fel akart hozzám jönni. Barátaimnak ezeket nem mondtam el és a külsőmön se látszottak ezek a dolgok.
2023. aug. 19. 15:00
 4/8 anonim ***** válasza:
28%
Hát, kérdezd meg,hogy átmehetnél-e, és ha mindig folyton sorozatosan egyfolytában kifogásokat keres, hogy most miért nem jó, akkor ne menj, mert nem igazából mondta, hogy mehetsz, csak kedvességből, mert jófej akar lenni. Szerintem gondolja, hogy majd ha jönni akarsz, úgyis szólsz. Vagy lehet,hogy épp felújítanak. Amúgy szerintem nyugodtan vessed föl neki ; hogy beugranál, átugranál valamikor, ő mit szólna hozzá, és ha azt mondja nem jó,és nem ad egy későbbi időpontot, akkor szívás van, ez van. pl ha mondaná, hogy most nem jó, erre a hétre már mást terveztem, de pl jövőhéten már tudnál jönni, ha az úgy neked jó, ha gondolod,ha szeretnéd, ha megfelelő lenne.
2023. aug. 19. 15:01
 5/8 anonim ***** válasza:
82%
De miért akarsz odamenni?
2023. aug. 19. 15:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, hogy meg tudna hivni, ha akarna. De nem akar azota, miota egyszer mondta.
2023. aug. 20. 01:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem, akkor miért mondja, hogy majd gyere át valamikor.

Nekem volt ilyen barátnőm, a városunkból a szomszéd városba költöztek, 20 km, mondta is, hogy milyen jó, csak felülök itt a vonatra, náluk leszállok, és majd náluk az udvarban ülünk a medence szélén, isszuk a jeges limonádét és dumcsizunk.

Ezt a mondatot így, kb. tizenötször hallottam, ahányszor beugrott hozzánk (ő itt dolgozik a városunkban, itt maradt a munkahelyén, bejárós). Sokszor még cifrázta is, hogy viszem a kislányomat is, és az ő kislányával eljátszanak majd, meg ilyenek (a két kislány is barátnő a suliból).

Ezt mindig (mondom, kb. 15 alkalommal elmondta), egyetlen konkrét hívás sem volt,hogy menjük, na, mikor megyünk?

Tényleg csak azt nem értem, hogy miért mondja akkor, én nem várom el ezt egyáltalán (nem hülye ember, legalábbis tanárnő).

2023. aug. 20. 12:30
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
3-as, de gondolom, nem is mondogattad, hogy majd menjen át hozzátok.
2023. aug. 20. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!