Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit jelent ha egy fiú mesél a...

Mit jelent ha egy fiú mesél a problémáiról? 18/L

Figyelt kérdés
Nagyon bejön egy srác még nemrég kezdünk beszélgetni. Egyre többször fordul elő hogy elmeséli nekem a problémáit. Ez mennyire normális? Barátként tekint rám és azért meséli el? Nem szeretném hogyha barátként tekintene rám. Mit tegyek? Ne hallgassam meg a problémáit?

2023. aug. 15. 23:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Igazából ott a gond, hogy a kérdező nőként a férfiak szempontjából is női fejjel gondolkodik.

A nők sokkal jobban külön választják a párkapcsolatot, barátságokat és a "lelki szemetesláda" embereket. Minden tettüknek jelentése van.

Valahol mindig onnan tudtam, hogy "Friendzone"-ban vagyok, hogy az adott illető csak panaszládának használt. Miközben a boldog pillanatait nem velem élte meg, hanem másokkal.

Ezzel szemben a férfi agy nem ilyen. A férfiak egyszerűbben működnek. Nem taktikáznak, csak teszik a dolgokat gondolkodás nélkül.

Ha jó kedvük van örülnek, ha rossz kedvük panaszkodnak, válogatás és taktikázás nélkül. Panaszkodnak idegennek, barátnak, szerelemnek, aki épp ott van.

2023. aug. 16. 13:48
 22/25 anonim ***** válasza:
49%

Ma is sok volt a kaland nálam.

Főztem finom babgulyást és ittam egy Sopronit

2023. aug. 16. 23:43
 23/25 anonim ***** válasza:

"Ne hallgassam meg a problémáit?"

:DDDDDDDD

Amúgy a 9-es hülye? ..

2023. aug. 18. 00:19
 24/25 anonim ***** válasza:

Nem mindig lehet megmondani, hogy a másik mit érez, gondol, mi motiválja. Persze figyelj a jelekre, hogyan viselkedik veled, mennyire közeledik. De vannak srácok, akik bátortalanok, félénkek, tapasztalatlanok, önbizalom hiányosak és el se tudják képzelni, hogy lehet esélyük nálad (vagy bárkinél), stb.

Ha te érdeklődsz a srác iránt, akkor adj jeleket, ha nem reagál rájuk, adj egyértelműbb jeleket, ha azokra se reagál, akkor próbáld szóba hozni, hogy ezek jelek voltak, tedd egyértelművé, hogy szimpatizálsz vele és hogy ez mit jelent.

A srácoknak adott jelekről mindent tökéletesen elmond ez a jelenet:

https://www.youtube.com/watch?v=Ku1Xc6NT6m8

Persze állhatsz úgy is hozzá, mint sok lány is teszi: ha a srác annyira sem talpraesett, hogy felismerje a jeleket, vagy jelek nélkül is kezdeményezzen magától, akkor kit érdekel.

Csak ez a megközelítés nagyon könnyen oda vezet, hogy egy normális, rendes srác helyett inkább egy idióta barommal jössz össze, csak mert az ilyen macsóknak nincs önbizalom hiányuk, nem kételkednek a sikerükben, nem félnek próbálkozni akkor is, ha értelmetlen és hajlamosak addig nyaggatni, míg végül beadod a derekad nekik - csak kérdés, hogy aztán tényleg jobban is jársz-e velük, mint egy félénkebb, de normálisabb sráccal.

A döntés a tiéd.

2023. aug. 19. 00:07
 25/25 anonim válasza:
valoszinuleg azert mondja el neked a problemait mert a legjobb baratjanak tarthat teged vagyis en ezt igy gondolom, es meg azert is neked mondhatja es nem masnak vagy pl a haverjainak mert tudja hogyha egy lanynak mondja el nem fogja csak ugy elterelni a temat es nem fogja kinevetni mert a fiuk nagyresze elrejti a problemait fajdalmait pl lelki fajdalmat mert azt hiszi vagy tudja hogy a haverjai kinevetnek es gaznak tartanak hogy o ilyen gyenge szoval en azt tudom neked mondani higy nagyon jo baratkent tekint rad es megbizik benned!
2023. aug. 22. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!