Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit jelent ha egy fiú mesél a...

Mit jelent ha egy fiú mesél a problémáiról? 18/L

Figyelt kérdés
Nagyon bejön egy srác még nemrég kezdünk beszélgetni. Egyre többször fordul elő hogy elmeséli nekem a problémáit. Ez mennyire normális? Barátként tekint rám és azért meséli el? Nem szeretném hogyha barátként tekintene rám. Mit tegyek? Ne hallgassam meg a problémáit?

2023. aug. 15. 23:37
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
10 Mégis kettőnk közül én nem jutottam ma még el oda, hogy kitisztítsam a fogszabályzómat :(
2023. aug. 16. 09:13
 12/25 A kérdező kommentje:
Csak attól félek hogy azért meséli el ezeket mert barátként tekint rám. Nem arról van szó hogy nem szeretném meghallgatni.
2023. aug. 16. 09:24
 13/25 anonim ***** válasza:
Miert te hogy tekintesz ra?
2023. aug. 16. 09:32
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

"azt tudom mondani, hogy a jeleket kell nézni. Tesz-e bármilyen utalást arra, hogy bejössz neki, például ő azért osztja ezt meg veled, mert te melleteted másképp érzi magát, te mást hozol ki belőle mint egy átlag lány, melletted biztonságban érzi magát, ha bármi történik, mindig te jutsz eszébe, hogy alig várja, hogy elmesélje neked, részletesen érdeklődik azok felöl amiket te meséltél el korábban.

Ugyanúgy vannak-e olyan fizikai dolgok, hogy megsimgat, megérint, etc."

2023. aug. 16. 09:42
 15/25 anonim ***** válasza:

#11: Hogy mi van?

2023. aug. 16. 09:56
 16/25 anonim ***** válasza:
51%

15, inkább a kérdezőnek reagálj, ne offolj!!!!!!!!!!!!!!!!! Ilyet írj neki:

"azt tudom mondani, hogy a jeleket kell nézni. Tesz-e bármilyen utalást arra, hogy bejössz neki, például ő azért osztja ezt meg veled, mert te melleteted másképp érzi magát, te mást hozol ki belőle mint egy átlag lány, melletted biztonságban érzi magát, ha bármi történik, mindig te jutsz eszébe, hogy alig várja, hogy elmesélje neked, részletesen érdeklődik azok felöl amiket te meséltél el korábban.

2023. aug. 16. 10:04
 17/25 anonim ***** válasza:
#16: Akkor te miért kezdtél a fogszabályzóddal jönni? Ha már offolunk...
2023. aug. 16. 10:10
 18/25 anonim ***** válasza:
45%

17, azért, mert nem vagy képes olyant írni, hogy "azt tudom mondani, hogy a jeleket kell nézni. Tesz-e bármilyen utalást arra, hogy bejössz neki, például ő azért osztja ezt meg veled, mert te melleteted másképp érzi magát, te mást hozol ki belőle mint egy átlag lány, melletted biztonságban érzi magát, ha bármi történik, mindig te jutsz eszébe, hogy alig várja, hogy elmesélje neked, részletesen érdeklődik azok felöl amiket te meséltél el korábban.

2023. aug. 16. 10:14
 19/25 anonim ***** válasza:
Szerintem te is érzed, hogy hogyan meséli el. Azért látszik, amikor egy fiú szerelmes...
2023. aug. 16. 12:26
 20/25 anonim ***** válasza:

19-re:

"érzed", "látszik" - igen, ha személyesen találkoznak és akkor mesél a srác. Nekem az jött le az eddigiekből, hogy egyelőre csak a se vége se hossza üzengetés megy az éterben.

2023. aug. 16. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!