Kibékülnétek a régi barátnőtökkel így 5 év után?
Többi lent
Figyelt kérdés
Szinte együtt nőttünk fel gyerekkorunk óta szinte testvérek voltunk,mindent együttcsináltunk,mindent tudtunk a másikról. Aztán egyszercsak lett egy szerelme és se szó se beszéd egyik pillanatról a másikra megszakította velem (és a többi barátunkkal is) a kapcsolatot. Hiába kérdeztem mi a baja mégcsak nem is válaszolt én futtam utánna,holott semmi rosszat nem tettem ellene,de még csak választ sem kaptam...aztán elengedtem. Most 5év után,ha összefutunk valahol köszön,érdeklődik,kezdeményez...meg hogy "kezdjük" újra...csak nekem kicsit furi. Annak idején nagyon megbántott és villámcsapásként béküljünk,holott nemis tudok róla,hogy minn vesztünk össze. Ti adnátok neki esélyt? Hiányzott sokáig,de a bizalmam már elszállt...
5 év hosszú idő, ez tulajdonképpen egy új barátság kezdete. A kérdés akarod-e ha nem akkor nem kell erőltetni, ha meg igen akkor csak hagyni kell kialakulni. Aztán vagy kialakul vagy nem.
2023. aug. 15. 20:13
3/11 anonim válasza:
Ha még fiatalok voltatok, amikor történt az eset, akkor én megpróbálnám vele újra, de óvatos lennék azért az elején. Viszont soha többé nem futnék utána, ha megint kidobna, és ahogy az egyes is írta, harmadik esély kizárt
2023. aug. 15. 20:17
4/11 anonim válasza:
Bukta , újra koptatni fog , lehet egyedül maradt elpanaszolja mi van vele unatkozik vagy stexet akar vagy trógerkedést . Ennyi volt , ha van eszed nem is válaszolsz .
2023. aug. 15. 20:26
5/11 anonim válasza:
Hát figyelj szerintem egy beszélgetést megér a dolog. Ez nem azt jelenti hogy esélyt adsz neki, csak meghallgatjátok egymás nézőpontját és megbeszélitek hogy ténylegesen mi is történt, ami miatt megszakadt a barátság. Ezek után el tudod dönteni, hogy adsz-e neki még egy esélyt, vagy elengeded.
2023. aug. 15. 20:26
6/11 anonim válasza:
Ha megmagyarázza és NAGYON jó indokot ad rá, hogy mi történt (a petefészek-csattogás nem az!) akkor adnék egy esélyt. Persze nem lehet úgy folytatni, mintha mi sem történt volna, de lassacskán újra jóban lehettek. És ahogy írták előttem mindenki megérdemel egy második esélyt, harmadikat senki, ezt mondd el neki.
2023. aug. 15. 20:33
7/11 anonim válasza:
Én próbáltam felmelegíteni egy ilyen régi barátságot, nem lett újra barátság belőle.
Mindketten másik városba költöztünk, egy ideig még néha beszélgettünk, de neki nagyon hamar lettek új barátai és nem igazán érdekelte, mi van velem. Belefáradtam, nem kerestem, aztán ő se engem. Jó pár év után valahol összefutottunk, ő a párjával volt én az enyémmel, megbeszéltük, hogy összeülünk, de nem jöttek el (elfelejtették), aztán a következő találkozás nagyon gyér volt, nem nagyon tudtunk miről beszélgetni, azt is éreztem, hogy nem is nagyon erőlködik egyikünk se. Újabb évek teltek el úgy, hogy nem is kerestük egymást, pedig annak idején minden nap együtt lógtunk és kb olyanok voltunk, mint a testvérek.
2023. aug. 15. 20:42
8/11 anonim válasza:
Volt egy ismerősöm, egy időben eléggé összemelegedtünk, aztán meg folyton ignorált, lepattintott és ha beszéltünk is csak panaszkodott. Hozzátenném mindig ő keresett engem.
Több mint egy évig nem beszéltünk, teljesen kizártam az életemből. Múlt héten megtalált, nagyjából az első 2 mondata volt kedveskedő "mizu veled" kérdés. Majd a veled mi a helyzet kérdésemre csak panaszkodás volt a válasz majd eltűnt egész hétvégére.
Hét elején még úgy voltam, próba szerencse írok neki, újra csak egyszavasokat meg aktív ignorálást kaptam. Jól elküldtem a f_szba, hogy szórakozzon mással.
2023. aug. 15. 20:51
9/11 anonim válasza:
De máskor is futottam már ilyenbe. Volt egy ismerősöm mindig csak panaszkodott nekem, én voltam a szemetesládája mert minden szar. Persze közös programot soha nem velem szervezett, csak azt láttam, hogy tök jól érzi magát nélkülem.
Sok sok évig nem beszéltünk, aztán egymásra találtunk Facebookon. Az első "mizu" kezdeményezése után élvezettel folytatta ugyanazt a panaszkodást amit évekkel ezelőtt. Ott helyben ignoráltam.
2023. aug. 15. 20:53
10/11 anonim válasza:
Nem adnék, ugyanis aki EGYSZER eldob egy aktuális fsziért, az legközelebb is simán megteszi.
Érdekes, nekem és a legjobb barátnőmnek is van párkapcsolatunk, mégis találunk időt, hogy kettesben találkozzunk, és legalább 2-3 naponta érdeklődünk a másik felől.
Viszont volt ilyen "barátnőm", aki amikor épp nem volt pasija, jók voltunk neki, amint "szerelmes lett" felőle meg is halhattunk volna. Szánalmas, és gyerekes viselkedés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!