Hogyan tegyem túl magam egy viszonylag régi sérelmen?
Figyelt kérdés
A sztori kb. fél évvel ezelőtt történt. Barátaim megkérdezésem nélküli döntése miatt (kénytelen voltam alkalmazkodni), lakást kellett váltani, ennek köszönhetően az egyetem került veszélybe, mivel dolgozom is suli mellett. Természetesen anyagilag sem volt kicsi a mínusz. A sztori azért régi, mert fizikailag teljes mértékben túl vagyok rajta, pénz, munka, lakás, suli megoldva, valójában jobb helyzetben vagyok, mint korábban. Viszont a történtek időzítése miatt maradt bennem egy tüske, amit a korábbi (több éves) barátság sem tud feledtetni.2023. máj. 31. 23:04
1/1 anonim válasza:
Vegyél valami pirosat és tedd egy jól làtható helyre a lakàsban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!