Mit tegyek ha nem akar velem barátkozni senki?
Majd jon valami. Az emberi kapcsolatok sok reszben 95% ban (nem veletlen 95% - statisztika) nem akaratbol indulnak hanem maguktol alakulnak.
Ez ilyen valoszinusegszamitas, minel tobb tarsasagi helyre mesz annal nagyobb esellyel talalkozol emberekkel, alakitasz kapcsoaltokat amik maguktol alakulnak.
Es most nem arra gondolok hogy a buszmegalloban varsz, hanem valami kozos elmeny, problema, foglalkozas ilyenek. Nem hinnem hogy te lennel a hiba hacsak nem vagy valami... Ogre. Ha meg nincs onbizalmad akkor azon javits Xanaxal.
Fejleszd magad.
Lásd:
- Előhatás c. könyv, alkalmazva az ismerkedésre.
- Illemtan: Schiffer Miklós - Köszönöm, kérem.
- Asszertivitás c. könyv.
- Raymond Hull: A sikeres nyilvánosbeszéd alapjai.
- D. Carnegie: A hatásos beszéd módszerei.
- Allan Pease: Testbeszéd
Nagyon fontos lenne alapozásnak a lelki gyakorlat és a hasznos szokások kialakítása és begyakorlása is.
Ezután addig jársz olyan téged érdeklő rendezvényekre stb., gyakorolva a fentieket, ameddig nem szerzel haverokat.
Ami idővel barátsággá is alakulhat.
Nekem amúgy volt olyan, hogy egy jó viszonyból azért állt meg a baráti voszonnyá alakuláson való úton, mert nem beszéltem anyanyelvi szinten az illető anyanyelvét és a poénjaim is uncsik lettek egy idő után, mert mindig ugyanazt sütöttem el.
Az első egyikünknek sem volt túl kényelmes, nekem az, hogy nlha félreértem őt, néha kifejezni nem tudom magam, neki meg egyszerűen az, hogy nem voltak természetes beszélgetéseink, nem ment gördülékenyen a szókincs hiánya miatt.
Általában a nárcisztikusokat, egoistákat kerülik.
Nem beszélsz sokat magadról?
Másik, amikor valaki buta, le van maradva a világtól.
Harmadik állandóan negatív, rossz a környezetében lenni, rossz az aurája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!