Tényleg így lehet vagy csak félreértem? 20/l
Figyelt kérdés
Barátnőm akivel viszonylag ritkábban találkozunk, tegnap így a semmiből megkérdezte egy összejövetelen hogy jól vagyok-e, mert hogy úgy látja hogy a combjaim thick-ebbek(bocsi az angol szlengért ő használta, jelentése:vastagabb) lettek. Én meg csak pilláztam ugyanis mérem a súlyom s az nem változott legutóbbi találkozásunk óta. Kicsit be volt ugyan csiccsentve de össze-vissza furcsán beszélt, meg mondta h nem akart megbántani el is sírta magát. Rövidnadrágban voltam, ilyen kézilabda edző alsóban. Utoljára kb 2-3 éve látott rövidebben de akkor is csak szoknyában, (munkámból adódóan hosszú nadrágot kell hordanom sokszor nyáron is, meg nem találkozunk annyit, és akkor is ugyanez a méret voltam csak sokkal barnább)Meg nem szoktunk ilyen dolgokról beszélni nagyon. Majd kihangsúlyozta hogy dagi/dagadt még így sem vagyok. Csak hát nyílván nőként ezt azért nem így fogja fel az ember. Azt hozzá kell tegyem, gyerekkorom óta sajnos testképzavaros voltam, és most egy darabig nem voltak ilyesfajta gondolataim (átlagban S-valamint M ruhákat hordok), de úgy érzem ezzel az egy mondatával sajnos pont rossz helyre szúrt és újra előjött a zavar. Megkérdeztem kíváncsiságból a társaságból több olyan embert aki szintén régen látott már valamint nem hízelgő bárány(aki azt mondja amit hallani akarsz), és ők azt mondták nem lettek nagyobb darabok a lábaim. Azt hozzá kell tegyem hogy ez a barátnő sajnos szenved a mostani kapcsolatában nem egyszer sírt már nekem, valamint ő elhagyta magát sajnos az utóbbi időben, nekem is úgy hívták fel rá a figyelmem. Viszont most teljesen rosszul érzem magam emiatt annak ellenére hogy több pozitív megerősítést kaptam hogy nem változtam. Túlreagálom és lehet csak rég látott már rövid nadrágban?(mert ugye az kiemeli az idomokat)2023. júl. 16. 19:40
11/14 Tudi333 válasza:
Ennyit foglalkozol a külsőddel? Ez beteg. :))) Annyira semminek érzed magad belül, hogy ilyen problémáid vannak? És nem is látod magadban ezt? Szerintem ez 100x nagyobb probléma minthogy vastagabb lett-e a lábad vagy sem! Az a bajod, hogy nincs semmi bajod. 🤣
12/14 anonim válasza:
Huuu de nagyon rakattantal erre a dologra. Minden rendben? Vagy van valami ami nem hagy nyugodni es nem tudod massal megosztani?
13/14 A kérdező kommentje:
Havi bajom van és kb 3x mániákusabb vagyok mint általában😂 bocsi és köszi mindenkinek a válaszokat
2023. júl. 18. 07:05
14/14 anonim válasza:
Ohhh akkor értem, hat tudod a legjobb boszorkanyok is elvesztik az erejüket ezekben a bizonyos napokban. De hamar elmulik szerencsére. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!