Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tényleg így lehet vagy csak...

Tényleg így lehet vagy csak félreértem? 20/l

Figyelt kérdés
Barátnőm akivel viszonylag ritkábban találkozunk, tegnap így a semmiből megkérdezte egy összejövetelen hogy jól vagyok-e, mert hogy úgy látja hogy a combjaim thick-ebbek(bocsi az angol szlengért ő használta, jelentése:vastagabb) lettek. Én meg csak pilláztam ugyanis mérem a súlyom s az nem változott legutóbbi találkozásunk óta. Kicsit be volt ugyan csiccsentve de össze-vissza furcsán beszélt, meg mondta h nem akart megbántani el is sírta magát. Rövidnadrágban voltam, ilyen kézilabda edző alsóban. Utoljára kb 2-3 éve látott rövidebben de akkor is csak szoknyában, (munkámból adódóan hosszú nadrágot kell hordanom sokszor nyáron is, meg nem találkozunk annyit, és akkor is ugyanez a méret voltam csak sokkal barnább)Meg nem szoktunk ilyen dolgokról beszélni nagyon. Majd kihangsúlyozta hogy dagi/dagadt még így sem vagyok. Csak hát nyílván nőként ezt azért nem így fogja fel az ember. Azt hozzá kell tegyem, gyerekkorom óta sajnos testképzavaros voltam, és most egy darabig nem voltak ilyesfajta gondolataim (átlagban S-valamint M ruhákat hordok), de úgy érzem ezzel az egy mondatával sajnos pont rossz helyre szúrt és újra előjött a zavar. Megkérdeztem kíváncsiságból a társaságból több olyan embert aki szintén régen látott már valamint nem hízelgő bárány(aki azt mondja amit hallani akarsz), és ők azt mondták nem lettek nagyobb darabok a lábaim. Azt hozzá kell tegyem hogy ez a barátnő sajnos szenved a mostani kapcsolatában nem egyszer sírt már nekem, valamint ő elhagyta magát sajnos az utóbbi időben, nekem is úgy hívták fel rá a figyelmem. Viszont most teljesen rosszul érzem magam emiatt annak ellenére hogy több pozitív megerősítést kaptam hogy nem változtam. Túlreagálom és lehet csak rég látott már rövid nadrágban?(mert ugye az kiemeli az idomokat)
2023. júl. 16. 19:40
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Bocsánat ha hosszú, és kérem kerüljenek a “menjél orvoshoz” kommentelők. Dolgozom magamon.
2023. júl. 16. 19:41
 2/14 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy komolyan gondolta. És? Ha zavar téged, akkor menj el kardiózni vagy diétázni, ha meg nem akkor ne foglalkozz vele. Azért szerintem az emberek nagy része észreveszi, ha kövér...
2023. júl. 16. 19:53
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
oh most komolyan érdekel egy bebaszott " barátnő" véleménye akivel am sem találkozol.Én az ilyet nem hívnám barátnőnek.Komolyan gondolta vagy sem akkor is tiszteletlen és bunko húzás volt ez tőle.
2023. júl. 16. 19:56
 4/14 A kérdező kommentje:
De ez az hogy nem értem miért volt ilyen hisz nem szokott ilyen lenni, legalább is nem így ismertem meg. Utána meg kihangsúlyozta h a hasam ugyanolyan vékony meg minden… és kicsit bepörögtem és hasonlítgattam magam a régebbi képeimhez, és konkrétan semmi változás nincs csak a bőröm fehérebb😂
2023. júl. 16. 20:03
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
#4 A világosabb bőrtől nagyobbnak tűnhet a felület, bebhaszva meg pláne...
2023. júl. 16. 20:08
 6/14 anonim ***** válasza:
Hat figyelj régen látott, lehet már nem ugy emlékszik. Vagy csak bokolni akart siman, csak nem a legjobban fejezte ki magát. Mondjuk te is elegge magadra vetted, mikozben nem azt mondta h kober vagy a thicc szlengben mindig is szexit es formasat jelentett. Az is lehet h megkivant. En is testkepzavaros vagy mai napig, de sose egyalnek ennnyit egy alapbol boknak szant kifejezesen. Lehet az osszkeped let erettebb, szóval millio+1 dolog.
2023. júl. 16. 21:20
 7/14 A kérdező kommentje:
De az a baj h úgy kezdte h “Minden oke veled?” Mintha ugye bajom lenne…meg ott bebaszva kérdezgette vagy mondta nemtom h “lehet a stressztől”…. De így bele gondolva kb mindig irigykedett a fenekemre is…es hat tényleg régen látott….
2023. júl. 16. 23:18
 8/14 anonim ***** válasza:
A saját bajat probalja azzal elfedni h masokkal foglalkozik es az o dolgaikkal. Ha van ha nincs. Ha regen is irigyelte az alakodat most h o elhagyta sajatjat extra mod irigyelheti. Szoval ne egybol magadon vagy magadban keresd a hibat, hanem merlegelj nezd a korulmenyeket es persze ne adj ekkora jelentosseget senki szavanak/velemenyenek. Es mar is nehezebben fog elojonni, mar ha elojon ez a nyavaja :)
2023. júl. 16. 23:29
 9/14 A kérdező kommentje:
Az sem segít a helyzeten h volt egy srác aki neki bejött és a srácnak viszont én tetszettem… de nyilván nem lett belőle semmi mert nem volt az esetem…de valamiert úgy érzem hogy ez a sok kis dolog így összetevődött… és csak genyóságból mondta, én sose mondanék ilyet. Mert nyilván ha odajön megkérdezi h “Amúgy minden okés?” Tehát azt feltételezi hogy nem, akkor minek kell oda mondani egy olyan dolgot h thiccebb lettem(szerintem minden nőnek banto ha azt mondjak felszedett kilokat), először csak a combjaimat mondja aztán meg valahogy lötyög össze vissza h vékonyabb voltam de h a hasam meg mindig az….amikor azóta se centibe se semmibe nem változtam😂 Koszi a válaszokat amúgy!
2023. júl. 17. 09:04
 10/14 A kérdező kommentje:
Na végül beszéltem vele és mivel részeg volt úgy emlékezett h nekem régen nagyon vékony labaim voltak amikor legutóbb régen látott rövidben : fun fact: sose voltak pipaszár lábaim, nekem genetikailag az a kifele izmosodó lábam van. Nem dagadt attól még, csak nem hosszú és vékony.
2023. júl. 17. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!