Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Létezhet hogy a haverom...

Létezhet hogy a haverom féltékeny ràm mert jobban nézek ki nàla?

Figyelt kérdés
úgy érzem, hogy mostanàban megtalàltam a stílusom, mind öltözködésben, hajstílusban, stb. sok embertől megkapom, hogy milyen jóképü vagyok, milyen jó nézek ki, és én is észrevszem, hogy ha bemegyek valahova ahol vannak lányok, nagy része àltalában megnéz. A haverom meg tök átlagos, se nem csúnya, de se nem jóképű. Mostanàban mint ha elkezdett volna a külsőmmel kapcsolatban kóstolgatni, viccelődni, többször mondta irónikusan, hogy hàt aki jókèpű, meg aki szépnek születik, meg többször hangoztatta,hogy a nőknek nem számít a külső. Én ezeket nem veszem fel, mert azóta találtam meg a stílusom, mióta lesz*rom mindenki véleményét, îgy az övét is. Szerintetek létezik hogy féltékeny ràm, és azért próbàl csipkelődni, mert próbàlja lerombolni az önhizalmam? veletek történt hasonló?
2023. júl. 14. 11:27
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
nem, csak mivel tudom hogy nézi a gyakorit, és ha pontosabban írnék, akkor magàra ismerne, és azért kellemetlen lenne szerintem
2023. júl. 14. 14:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Létezhet persze. Én is féltékeny voltam az összes haveromra akik tetszettek a lányoknak, én meg nem.
2023. júl. 14. 16:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Megvagy, dagi
2023. júl. 16. 04:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!