Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Létezhet hogy a haverom...

Létezhet hogy a haverom féltékeny ràm mert jobban nézek ki nàla?

Figyelt kérdés
úgy érzem, hogy mostanàban megtalàltam a stílusom, mind öltözködésben, hajstílusban, stb. sok embertől megkapom, hogy milyen jóképü vagyok, milyen jó nézek ki, és én is észrevszem, hogy ha bemegyek valahova ahol vannak lányok, nagy része àltalában megnéz. A haverom meg tök átlagos, se nem csúnya, de se nem jóképű. Mostanàban mint ha elkezdett volna a külsőmmel kapcsolatban kóstolgatni, viccelődni, többször mondta irónikusan, hogy hàt aki jókèpű, meg aki szépnek születik, meg többször hangoztatta,hogy a nőknek nem számít a külső. Én ezeket nem veszem fel, mert azóta találtam meg a stílusom, mióta lesz*rom mindenki véleményét, îgy az övét is. Szerintetek létezik hogy féltékeny ràm, és azért próbàl csipkelődni, mert próbàlja lerombolni az önhizalmam? veletek történt hasonló?
2023. júl. 14. 11:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%

Persze, hogy létezik.

És sikerül neki, hiszen megkérdőjelezed magad. Sajnos ez azt mutatja, hogy az önbizalmad nem bombabiztos. Akkor nem lenne ez a kérdés itt idegenek feltéve.

Stílust lehet, hogy megtaláltad, az esztétikusság csak előny, de a belsődre, érzelmi tartalékaidra, önismeretre is fektess hangsúlyt és vizsgáld felül ezt a barátságot, haverságot, mert ez nem az.

2023. júl. 14. 11:35
 2/13 anonim ***** válasza:
68%

Nem történt hasonló, mivel én soha nem méregettem össze külsőre magam a barátaimmal és a barátaim is normális emberek.

Tényleg soha nem volt téma köztünk.

Viszont te ha úgy érzed, hogy a "barátod" irigy rád és lehúz - ha igaz, ha nem - akkor ez nem barátság és meg kell szakítani a kapcsolatot.

2023. júl. 14. 11:37
 3/13 A kérdező kommentje:
1-es, jól làtod, az önbizalmam elég gyenge, de valószínű ezt ő is tudja, mert régebben amikor ilyen témàkról beszèlgettünk, ismerkedés stb, akkor mondtam neki. Màr nem vagyok vele olyan szoros baràtságban, és màr semmit nem is mondok el neki a terveimmel kapcsolatban, pl ismerkedés, vagy hogy min szeretnék még magamon vàlroztatni. Azért is tettem fel ezt a kérdést, mert kíváncsi voltam, hogy mennyire gyakori az ilyesmi, és nem e csak én képzelem be.
2023. júl. 14. 11:45
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Gyakori termeszetesen. De ez nem azt jelenti, hogy akkor rendben van. Ne törődj bele, mert akkor rontod el.
2023. júl. 14. 11:47
 5/13 anonim ***** válasza:
19%
El ne szállj magadtól...
2023. júl. 14. 11:53
 6/13 anonim ***** válasza:

Igen, valoszinuleg azert mondja. Nem gondoltal meg arra esetleg, h segits neki is megtalalni a stilusat? Ahogy irod, semmilyen, lehet ot is "meg lehetne csinalni".

Haverok vagytok vagy baratok?

2023. júl. 14. 12:06
 7/13 A kérdező kommentje:
nem szeretnék mindent pontosan leírni, nehogy megtalálja ezt a kérdést… Inkàbb most már csak haverok, legalábbis az én részemről, bàr én elég bizalmasan álltam hozzá amikor elkezdtünk jóba lenni, mert azt hittem hogy találtam egy normàlis embert a korosztàlyomban, akivel lehet őszintén beszélgetni. Azért gondoltam amúgy hogy emiatt csipkelődik, mert amikor megismertük egymást el voltam hízva, nem is adtam magamra ennyire mint mostanàban,és akkor nem is csipkelődött ilyesmivel.
2023. júl. 14. 12:13
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Na igen. Szar, amikor feltekenyek az emberre. Nalam hasonlo szitu van, vekony, izmos vagyok, sportos az alkatom es a teltebbek mindig irigykednek. Erdekes mod a belefektetett energiamat, az izzadtsagot nem irigylik.

Tapasztalataim szerint jobb az ilyeneket tavolabb tartani, mert irigysegbol ellened fordulhat es kijatszhat. En rapacsaltam mar.

2023. júl. 14. 12:23
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Letezik. Csak az nem mindegy, valaki belul igy erez, meg ha esetleg nem is titok, vagy furkalodassal akar kompenzalni.
2023. júl. 14. 13:39
 10/13 anonim ***** válasza:

"nem szeretnék mindent pontosan leírni, nehogy megtalálja ezt a kérdést…"

ööö...miért, akkor mi lesz, megver, vagy mi? 😐

2023. júl. 14. 14:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!