Lányok szakítottátok már meg férfi baráttal a kapcsolatot mert bepróbálkozott?
“Ilyenekkel miért a haverjaidat hívogatod, miért nem szakit, ezesetben pl egy trélerest?“
Hogy hívjak trélerest, ha beszart a 4G-m?? Fejből tudsz adni egy telefonszámot?? Meg jó lenne, ha vki ismerőse jönne, nem egy ismeretlen lehúzós paraszt, tudod ma Magyarországon ilyennel is számolni kell!! Elvisz trélerrel 5km-t, kér 50 ezret. Volt ilyen.
Jah, azt nem tudtam hogy ilyen horrorfilmbe illő együttállásról van szó hogy lerobban a kocsi, nincs hálózat, stb :D
Amúgy nő vagyok és ha engem hívna ismerős akkor tudnék igazàból trélerest ajánlani, szóval nem tudom ehhez miért kellene pénisz szerinted.
#10, ha te ezt a felsorolást komolyan gondolod, úgy tűnik, számodra a barát egyenlő a bármikor ugrasztható szolgával. A barátság arról is szól, hogy számíthatunk egymásra - szerinted meg az a barát, aki mindig pattan, és "rendelkezésed áll" (a te szavaid).
Ja, a múltkor nekem is defektem volt, nyugodt szívvel kicseréltem a kereket, közben felhívtam a barátomat, hogy kicsit késni fogok (nő vagyok).
Milyen szolga?? Fogalmatok nincs milyen egy igaz barát, de hát nők vagytok úgyhogy nem is csodálkozom.
De hát mit is csodálkozzak, amikor az exem barátnői mind bepróbálkoztak nálam. Pffff😆😆😆😆😆
Az igaz barát nem olyan ember, akit bàrmikor ugrasztasz amikor szakemberre lenne szükséged.
Azért nem, mert ma már durván szexista, és régen is kicsit az volt, rettenetesen nyomult, nem értette, hogy a nem az nem, konkrétan a barátaimtól is féltett, úgy kezelt, mintha már évek óta egy párt alkotnánk (1,5 éve barátkoztunk csak..)
De egyébként külsőleg se jött be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!