Nem zavarna, ha egy férfi bepróbálkozna a párotoknál?
Van egy férfi aki folyamatosan "fut" a barátnőm után. Felvette msn-re, megszerezte a telefonszámát. A közös ismerősünk büféjénél (a barátnőm oda jár le a barátaihoz, meg babázni) állandóan meghívja egy kólára. Ha munka közben van egy kis szabadideje, rögtön felhívja a barátnőmet, hogy hol van mit csinál stb.
Egy ideje nagyon zavar, hogy az illető így nyomul. Még nálam is idősebb, az exével és a közös gyerekükkel él egy háztartásban. Azt állítja már nincsenek együtt, de nem akarja kidobni az exét a gyerekkel az utcára.
Tudom, hogy a barátnőm soha nem kezdene ki vele, de mégis annyira féltékeny vagyok!
Ez a férfi megpróbálja kihasználni, hogy sokat dolgozom, és a barátnőm sokat van egyedül.
Már beszéltünk róla, szerinte túlreagálom. Őt is zavarja hogy a pasi nyomul, de nem tud mit tenni. Már szólt neki finoman, hogy soha nem lesz köztük semmi.
Nem tilthatom meg a barátnőmnek, hogy ne járjon a baráti társaságába emiatt a pasas miatt. Az sem volna jó ötlet, ha megverném, vagy megfenyegetném. De valamit lépnem kell.
Szétrobbanok az idegtől!!! :(
28F
nem:)) mert a párom férfi:P
amúgy nem, sőt büszke vagyok olyankor h elhajtja:D
A férfi felvette msn-re, de még nem beszéltek ott, mivel a barátnőm este nem msn-ezik, mikor ez a pasas ráér.
Azt mondta, hogy már megvette neki a kólát, és odarakta elé, hogy ez az övé.
Meg sem kérdezte, hogy inna-e valamit, így a barátnőm vissza sem tudta utasítani. Gondolom nem akarta megsérteni, hogy jó drágán vesz neki egy italt, ő meg nem fogadja el.
Szerintem nem jobb pasi, mint én. 33 éves apuka.
Nemtudom mit akar a 20 éves barátnőmtől..
Túlságosan egysíkúan látod a helyzetet, ugyanis a "megverném, vagy megfenyegetném" melett azért még akad más variáció is:)
Egyszerűen a legközelebbi találkozáskor állítsd meg a fickót, hogy pár szót szeretnél vele váltani. Higgadtan, magabiztosan mondd el neki, hogy észrevetted mennyire csapja a szelet a barátnődnek, ami viszont neked nem nyerte el a tetszésedet és jó volna ha felhagyna ezzel (fenyegetőzés nuku!). Aztán nézel a szeme közé jó szúrósan.
Ne félj, érteni fog belőle! És jól fog esni a barátnődnek is, hogy "megvédted":)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!