Lányok szakítottátok már meg férfi baráttal a kapcsolatot mert bepróbálkozott?
Ma valaki feltette azt a kérdést, hogy a párotoknak van-e ellenkező nemű barátja, ott 0%-os az, ahol nincs ilyen barát és 100%-os az, aki azt mondja, hogy TERMÉSZETESEN VAN :D
Érdekes ez, nem tudom, mitől függ, hol melyik tábor az erősebb...
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
Igen, de csak egyszer, mert alpári módon csinálta, és aztán neki állt feljebb (félreismertem, csak addig volt jófej meg jó barát, amíg nem tudta, hogy én tőle se d*gást, se kapcsolatot nem akarok).
A külsejét nem találtam vonzónak.
#10, ez nem egy akciófilm, mifelénk nem gyakori, hogy bármelyik férfi barátom verekedésbe kerülne, soha nem is történt ilyen.
Minden másban, amit felsoroltál, segítek, és segítettem is már sokszor.
Normál esetben a női barát férfi létedre pont ugyanolyan, mint a férfi: programokat csináltok együtt (pl. túrázás, filmes este, iszogatás, video/társasjátékozás), és tudtok beszélni dolgokról. Ezt sok férfi értékeli, jópáran, mint te, meg nem.
“ Ha leáll az autóm, akkor hívhatlak késő este is, hogy figyu már lefulladtam, meg kéne egy kicsit tolni az autóm, meg lehet kéne szerezni egy trélert?”
Ilyenekkel miért a haverjaidat hívogatod, miért nem szakit, ezesetben pl egy trélerest?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!