Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szakadt meg azért baráti...

Szakadt meg azért baráti kapcsolatotok, mert a másiknak gazdagabb párja lett?

Figyelt kérdés

Egyik barátnőm megismerkedett egy elég jómódú pasival, akit egyébként egy normális, jófej férfinak találok, eleinte nagyon örültem is nekik, mert a barátnőm már nagyon megérdemelt egy férfit, aki megbecsüli őt. Viszont mióta elkezdett komolyabbra fordulni köztük a dolog és összeköltöztek, úgy érzem a barátnőm kezd egy kicsit elszállni, és szomorú ezt leírni, de lenézni engem.

Én a párommal teljesen átlagos életet élek, egy vidéki közepes méretű városban élünk, van egy lakásunk, szoktunk járni kirándulni, utazni főleg belföldön, néha beülünk ide-oda, de inkább olcsóbb vagy középkategóriás helyekre. Régebben a barátnőm is így élt, de azóta ő már Pesten él a sráccal, állandóan azt meséli ő itt és ott járt, hogy Pesten mennyi lehetőség van, mennyivel jobb ott élni, mint ahol mi (ő is itt lakott korábban). Tervezik a külföldi utakat, a pasi lakásáról máris úgy beszél, mint a sajátja.

Nem az hogy irigylem, jó neki hogy ilyen jól alakult minden, csak úgy érzem már nem az, akinek megismertem hosszú évek alatt, már szinte semmi közös nincs bennünk.

Szerintetek ez normális dolog? Ha valaki más anyagi helyzetbe kerül még a gyermekkori barátságoknak is befellegzett? Vagy én nem állok jól a dologhoz?

2023. júl. 5. 23:10
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

8-as, tudom hogy a nettó 1 millió nem a nagyon gazdag kategória önmagában, de saját budapesti menő lakással és nagyon jó családi háttérrel együtt szerintem már az.

10-es, barátnőm átlagosan keres, 300 körül, talán kicsivel többet. Mi is ekörül keresünk, azért is írtam hogy előtte hasonló életszínvonalon éltünk.

Egyébként szerintem nem a pénz miatt jött össze a sráccal, tényleg nagyon bejött neki, csak mióta együtt vannak azóta nagyon átvette a pasi életmódját.

Köszönöm egyébként a válaszokat, mindegyik hasznos volt! Szomorú hogy a többségnek az enyémmel megegyező tapasztalata van.

2023. júl. 6. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!