Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mennyire vàltozott meg baràti...

Mennyire vàltozott meg baràti kapcsolatotok amikor elkezdtetek hatàrokat kijelölni valakivel szemben?

Figyelt kérdés
Pl.nem engedtem hogy minden az ő kedve szerint legyen.Elkezdtem kimondani dolgokat,kimutatni a nem tetszesemet.Es lass csodat nem tetszik! Jonnek az ironikus befelelesek,fikazasa annak amit en szeretnek.Addig "jo" volt minden baris neki jo volt ameddig kedve szerint mentek a dolgok.De ennek vege!
2023. júl. 1. 10:12
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

A baráti kapcsolataim eleve olyanok, hogy kitudok nekik mondani bármit, eltudom mondani ha valami nem tetszik és mindent megtudunk beszélni.

Amiről te beszélsz az minden csak nem barátság...

2023. júl. 1. 10:22
 2/21 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van...
2023. júl. 1. 10:27
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor mindig kiderül, hogy valóban barát volt-e, vagy csak irányítani, kontrollálni akart.

És igen, a valódi kapcsolatokban, legyen az baráti, szülő-gyerek, párkaocsolat, nem létezhet egyszerűen a tojáshéjakon lépkedés. Ugye az, amikor van benned valami, de nem mered kimondani, napokig agyalsz hogyan mondjad, mert ha megmondod, megsértődik, nem szól hozzád, leba@sz, stb. Ez a tojáshéjakon lépkedés.

2023. júl. 1. 11:08
 4/21 anonim ***** válasza:
76%
Nekem ez vagy haragot váltott ki vagy elkezdtek kaparni utánam.
2023. júl. 1. 11:15
 5/21 A kérdező kommentje:

3-as igen lehet csak iranyitani,kontroll alatt akart tartani vagyis csicskanak tartott.

Nala a tojashejon lepkedes az hogy nem meri megmondani nincs kedvem veled talalkozni mert massal van kedvem mert akkor epp van lehetosege massal is es kepes lenne elore megbeszelt programot is lemondani.Es jonnek a kifogasok,mert persze ha ezt igy kimondja a masik elhatarolodik,duhos lesz jogosan hogy lepattintotta.Es eljott velem ennek ellenere is.De nekem nem kell olyan barat aki kifogasokat keres vagy lepattint,mert hogy legyen bizalmam ilyen emberben? Azt meg nincs kedvem talalgatni a kisasszonynak mikor kihez- mihez lenne kedve.Egy nagyon felszines szemely.Most jo passzban van de ha majd beborul nala jonne o...

2023. júl. 1. 14:44
 6/21 A kérdező kommentje:
Meg nincs is kedvem bonyolult erzelemvilagu emberekhez akik az esetek tobbsegeben jatszmaznak,manipulativak.Egyszerusegre es letisztultsagra vagyom barmilyen kapcsolatban.
2023. júl. 1. 15:05
 7/21 anonim ***** válasza:

Ha valaki megmondja, hogy most mással akar találkozni, időt tölteni, és te dühös leszel, azzal neked van dolgod. Mit mondtál pontosan ilyen esetben, amikor megtörtént?

Nagyon nem mindegy, hogyan lett lekommunikálva. Részedről sem.

2023. júl. 1. 15:07
 8/21 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt!Nem igy volt ahogy irod nincs gondom azzal ha megkerdezek valakit es nemet mond mert van akkor programja.Azzal viszont van gondom...ha...mi elore megbeszeljuk hogy x napon talalkozunk es a masik kozben mas miatt az ejtene,mert olyan a kedve.Itt is ez volt a helyzet.
2023. júl. 1. 15:12
 9/21 A kérdező kommentje:
Azt mondtam amit o is szokott mikor masok nem ernek ra vele talalkozni,hogy masokra van ideje ram nincs.Meg nekem lemondja massal elmegy.
2023. júl. 1. 15:13
 10/21 anonim ***** válasza:
Te aztán egyszerű egy valami vagy.
2023. júl. 1. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!