Van értelme üzenetet írnom neki?
Férfi vagyok, és tapasztalatból tudom, hogy a másik nemből barátot elveszíteni rosszabb, mint párkapcsolatot lezárni, szóval átérzem a helyzeted. Viszont arra is rájöttem, az ilyen őrlődés mögött igazából nem maga a barát elvesztése áll, hanem valami önvád, szerintem magadat hibáztatod, amiért ennek vége lett köztetek, és ezt nem tudod feldolgozni.
Mindannyian sokat hibázunk, próbáld ezt megbocsátani magadnak, és ha sikerül, utána jobb lesz. A barátság nem egyszerű dolog, ahhoz hogy tartós legyen, sokat kell beszélgetni a másikkal, és mindenféle dolgokról. Akkor alakul ki egy olyan kapcsolat, amit ki tudsz egyensúlyozni, ha valami nem jó, vissza tudod terelni. Ha ez nincs, akkor előbb-utóbb jön valami, ami miatt ellaposodik a dolog. Nem tudhatom, de mivel szerelmi viszony is volt köztetek, lehet hogy a baráti jelleg nem tudott elmélyülni, és emiatt nem volt ennek jövője.
Most ne írj neki, de ha nagyon bánt a dolog, egyelőre szerintem ismerősökön keresztül érdeklődj néha, hogy vannak. És ahogy megbocsátottál magadnak, sokkal jobb lesz. Ha ezután valamikor írnál neki, már el fogod tudni fogadni azt is, ha nem lesz köztetek újra kapcsolat.
Bocsánat, ha hosszú voltam, és nem akartam megmondani a tutit, de szerettem volna segíteni neked, remélem talán tudtam valamit.
Miért pontoztad le a #4-est? Nem tetszik a normális, kultúráltan megfogalmazott válasz?
Amúgy hagyd csak végre békén a pasast és LÉPJ TOVÁBB. Egész hátralevő életedre utána akarsz sírni? Ne csináld már ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!