Jófogáson a háztól házignak mi értelme van? És miért erőlködik valaki is ezzel ahelyett, hogy pl. üzenetet írna?
Figyelt kérdés
Háztól háziggal nem is látom, hogy ki a másik fél. Ha elfogadom akkor automatikusan megkapja az adataim valaki, aki azt sem tudom kicsoda.
Emellett értelmesebb is üzenetben megbeszélni, hogy van-e valami kérdése vagy a szállítás hogyan legyen.
Amikor direkt elutasítom a háztól házigot akkor meg nem is próbálkozik kapcsolatot felvenni.
A jófogás visszafelé fejlődik?
Az üzenőfelülete is. Nem tudom megnyitni a profilját annak aki ír, stb...
2022. jún. 3. 12:34
1/3 anonim válasza:
Jófogás már jó ideje egy kalap sz*r. Használd a Facebook Marketplace-t.
2/3 anonim válasza:
Én már többször adtam el háztól háziggal. Mint eladó annyiban jó ha nem veszi át a címzett akkor ingyen visszahozza a gls. A többi része amit írtál valóban szar, hogy azt se látod ki a vevő.
3/3 TNiki válasza:
Nekem ez nagyon személytelen. Inkább Vaterázom, ott látom a másik fél értékeléseit, és véd a rendszer. Olyan eladásom/vételem még nem is nagyon volt, hogy nekem vagy a másik félnek ne lett volna valami kérdése, teljesen érthető módon. Oké, hogy ingyenes a visszaszállítás de azért az csalódás, ha nem veszik át mégsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!