Mi értelme van annak, ha valaki pár üzenetet küld, aztán lelép a beszélgetés közepén?
Figyelt kérdés
Anyum rendszeresen csinálja azt, hogy ír nekem, elkezdünk beszélgetni, van hogy kérdez valamit, és a választ már nem nézi meg. Csak 2-3 nap múlva. Ennek mi értelme van? Miért csinálják ezt az emberek? Gondoltam arra is, hogy lehet ilyenkor van 5 szabad perce, aztán lefő a tea pl, és mire leszűri aztán megissza, már el is felejti, hogy félbemaradt a beszélgetés.2022. nov. 27. 18:59
1/2 anonim válasza:
Vagy elfelejti vagy alapból nem tart annyira fontosnak hogy azonnal válaszoljon hanem úgy van vele majd válaszolok mikor azt jónak látom te addig várj ameddig csak kell szerintem
2/2 anonim válasza:
Akkor ott abban a pillanatban unatkozik, erre vagy tartva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!