Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért bunkók általában a...

Miért bunkók általában a kiszolgálók velem, illetve miért nem bájolognak, csevegnek velem sosem?

Figyelt kérdés
Mint másokkal…
2023. jún. 25. 12:47
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

19

Ha helyi menőcsávó kérdezgetett gondolom máris kivirultál...

2023. jún. 25. 14:20
 22/38 anonim ***** válasza:
65%

Ahhoz neked nincs közöd, hogy másokkal hogyan bánnak, főleg, hogy őket esélyesen ismerik.

Dehogynem zavart, a többi kasszással külön jelrendszerünk volt arra, hogyan mentsük ki egymást azoktól a vendégektől, akik látványosan nem bírtak tovább menni. "Jaj, hív a főnök", "ó, valamit meg kell néznem a raktárban", és hasonló kimenekítő szövegek.

2023. jún. 25. 14:22
 23/38 A kérdező kommentje:

22

És ilyen aljas ember ítélkezik mások felett?

2023. jún. 25. 14:24
 24/38 anonim ***** válasza:
65%
Azért lennék aljas, amiért a kollégáinkkal segítettünk egymásnak, amikor láttuk, hogy valaki kellemetlen helyzetbe került egy vásárló miatt? Ezért lennék aljas? :D
2023. jún. 25. 14:27
 25/38 A kérdező kommentje:

24

Mert nem vagy őszinte és biztos jókat nevettetek egymást közt másokon.

2023. jún. 25. 14:30
 26/38 qkker1 ***** válasza:
0%

"Azért lennék aljas, amiért a kollégáinkkal segítettünk egymásnak, amikor láttuk, hogy valaki kellemetlen helyzetbe került egy vásárló miatt? Ezért lennék aljas? :D"

És még csodálkozik a kérdező, hogy nem bájolognak vele!

2023. jún. 25. 14:31
 27/38 anonim ***** válasza:
65%

Igen, nem leszek őszinte azokkal, akik ismeretlenül és kéretlenül el kezdenek kérdezősködni a magánéletemről. Semmi közük hozzá, miért kellett volna a párkapcsolati életemről fecsegnem egy számomra totál idegen férfinak? Ez lenne az aljasság? :D

Valamint bizony, nevettünk az ilyen vásárlókon egymás között, de az ő hibájuk, ha viccet csinálnak magukból.

2023. jún. 25. 14:33
 28/38 A kérdező kommentje:

26

A bájolgást nem is várnám el csak megfigyeltem, hogy sok vásárlóval igenis bájcsevegnek.

Velem sosem, mindig komor pofa, lekezelő komor hangnem mint aki el volt ítélve 8 rendbeli gyerekgyilkosságért.

Én az abszolút max amit elvártam volna az a bunkóság és lekezelés hiánya. Elvileg nekem (is) köszönheti az állását.

2023. jún. 25. 14:34
 29/38 A kérdező kommentje:

27

Jó kis felsőbbrendűnek érezhettétek ott magatok.

És mindezt azért mert gyáva pancser vagy és nem merted megmondani, hogy elnézést most nem érek rá...

2023. jún. 25. 14:35
 30/38 anonim ***** válasza:
84%
fuh öcsém ezért gyűlölöm tiszta szívemből a komplexusos embereket. a társadalom rákfenéje vagytok; úgy kell babusgatni titeket mint egy érzékeny óvodást, különben megy a hiszti. "mijjjjaz hogy a vadidegen eladók nem beszélgetnek velem, mintha a barátjuk lennék?? azért van, mert nem vagyok alfahím? igen? azért? azért nem nyalják ki a pcsámat az eladók, mert talán ronda vagyok? vagy valami baj van velem??? úr isten mi a baj velem??? örökké egyedül maradok, mert az Aldi kasszás nem borult le elém, hogy orálisan kielégítsen!! KÉÉÉÉREM A PANASZKÖNYVEEEET"
2023. jún. 25. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!