Miért bunkók általában a kiszolgálók velem, illetve miért nem bájolognak, csevegnek velem sosem?
19
Ha helyi menőcsávó kérdezgetett gondolom máris kivirultál...
Ahhoz neked nincs közöd, hogy másokkal hogyan bánnak, főleg, hogy őket esélyesen ismerik.
Dehogynem zavart, a többi kasszással külön jelrendszerünk volt arra, hogyan mentsük ki egymást azoktól a vendégektől, akik látványosan nem bírtak tovább menni. "Jaj, hív a főnök", "ó, valamit meg kell néznem a raktárban", és hasonló kimenekítő szövegek.
22
És ilyen aljas ember ítélkezik mások felett?
24
Mert nem vagy őszinte és biztos jókat nevettetek egymást közt másokon.
"Azért lennék aljas, amiért a kollégáinkkal segítettünk egymásnak, amikor láttuk, hogy valaki kellemetlen helyzetbe került egy vásárló miatt? Ezért lennék aljas? :D"
És még csodálkozik a kérdező, hogy nem bájolognak vele!
Igen, nem leszek őszinte azokkal, akik ismeretlenül és kéretlenül el kezdenek kérdezősködni a magánéletemről. Semmi közük hozzá, miért kellett volna a párkapcsolati életemről fecsegnem egy számomra totál idegen férfinak? Ez lenne az aljasság? :D
Valamint bizony, nevettünk az ilyen vásárlókon egymás között, de az ő hibájuk, ha viccet csinálnak magukból.
26
A bájolgást nem is várnám el csak megfigyeltem, hogy sok vásárlóval igenis bájcsevegnek.
Velem sosem, mindig komor pofa, lekezelő komor hangnem mint aki el volt ítélve 8 rendbeli gyerekgyilkosságért.
Én az abszolút max amit elvártam volna az a bunkóság és lekezelés hiánya. Elvileg nekem (is) köszönheti az állását.
27
Jó kis felsőbbrendűnek érezhettétek ott magatok.
És mindezt azért mert gyáva pancser vagy és nem merted megmondani, hogy elnézést most nem érek rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!