Miért van az, ha elmész kajálni, van legalább 4-5 kiszolgáló. Más munkahelyen, ami területileg sokkal nagyobb, van egy részlegre 1 ember?
Kicsit hulyen van felteve a kerdes mert ez nem teruletmeretrol fugg... de jogos.
Tegnap megalltam az egyik kis faluban ebedelni, teljesen egyedul voltam fel 1 korul az etteremben es volt 3 felszolgalo. A telefonjukat nyomtak jobb hijan...
Alapesetben ilyesmi azért van, mert a tulajdonos hülye ahhoz, hogy rendesen megszervezze a munkát. Ugye ez van akkor, ha mindenféle nagypénzű idióta kitalálja, hogy ő nyit egy éttermet, de persze fogalma sincs az egészről.
Természetesen van olyan is, amikor egy hozzáérő főnök kalkulál rosszul, hiszen nagyon nehéz előre kitalálni, hogy mi lesz jövő héten, ha meg ennél is kevesebb időre tervezel, akkor nem lesz személyzeted, már az egy hétfős nagyon necces.
Azért elárulok egy szakmai titkot: legalább duplaanyi személyzet van a konyhában, mint amennyi felszolgálót látsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!