Miért bunkók általában a kiszolgálók velem, illetve miért nem bájolognak, csevegnek velem sosem?
Egyáltalán nem dolga senkinek, hogy bármilyen formában szórakoztassa a vendéget. Az a feladata, hogy a lehető legprecízebben és leggyorsabban kiszolgálja a vendéget, mialatt a lehető legudvariasabban viselkedik.
Nincsenek nektek barátaitok, hogy idegenektől várjátok, hogy beszélgessenek veletek? :D
#9 Mert fszság amit ír.
Én amúgy akkor látok bájolgást amikor az eladó alapból ismeri a vásárlót.
13
Úgy néz ki akkor szinte mindenkit ismer. Rajtam kívül. Aminek jó kicsi az esélye.
Ezért gondoltam a fizimiskára mert az emberek ugye pofára ítélnek többnyire.
15
Nem mindegy. Az ember törekszik megismerni a körülötte lévő világot.
Vagy szerinted jobb együgyü balgaként tengetni?
Miért nem vagy képes értékelni egy embert aki kérdéseket tesz fel, érdeklődik a világ működését illetően?
A világ továbbra sem rólad szól, éppen ezért nevetséges, hogy elvárod, hogy mindenki rólad kérdezgessen és téged szórakoztasson.
Aki a világot szeretné megismerni, az nem egy kasszásra vagy pincérre erőlteti rá a társaságát, hanem tanul, utazik, megismer másokat, akikkel mondjuk kultúrát cserélnek. Ilyesmikkel lehet megismerni a világot.
17
Is-is. Úgy is meg lehet, de ha az emberi jellemet, viselkedést, szokásokat nem ismered meg akkor a világot csak részben fogod megismerni nem teljességében.
Az emberi viselkedést, természetet is fontos megismerni szerintem.
Ilyen az is, hogy mennyire változik a viselkedés az ember külsejétől függően. Szerintem nagyon fontos erről tudni.
Kérdező, azok az emberek ott dolgoznak és te akadályozod őket a munkában. Szerinted ez udvarias, értelmes viselkedés részedről?
Diákmunka alatt részben kasszázással is foglalkoztam és gyűlöltem a hozzád hasonló vendégeket, mert mindig ott maradtak kérdezősködni az életemről (amihez semmi közük) vagy a saját életüket mesélték (ami pedig nem érdekelt). Vagy feltartották a sort, vagy megakadályoztak abban, hogy egy pillanatra megpihenjek. (Hozzáteszem, minden kérdésre valamilyen hazugsággal válaszoltam, mert azt reméltem, hogy a lehető leghamarabb békénhagynak.)
19
"Kérdező, azok az emberek ott dolgoznak és te akadályozod őket a munkában. Szerinted ez udvarias, értelmes viselkedés részedről?"
A nekik szimpatikus (tetsző) emberek természetesen nem akadályozzák őket sőt.
"Diákmunka alatt részben kasszázással is foglalkoztam és gyűlöltem a hozzád hasonló vendégeket, mert mindig ott maradtak kérdezősködni az életemről (amihez semmi közük) vagy a saját életüket mesélték (ami pedig nem érdekelt)."
Ha neked tetszett vagy szimpatikus akkor természetesen nem zavart téged sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!