Hogyan írjak rá egy olyan ismerősömre akivel lassan 5 éve nem beszéltem?
Figyelt kérdés
Annak idején nagyon jókat dumáltunk de időközben voltak kisebb nézeteltérések aztán valahogy ellaposodott ez az egész. Nem váltunk el haragba csak valahogy egyre kevesebbet beszélgettünk majd végül semennyit. Viszont szeretném valahogy újjá éleszteni az ismeretséget de nem tudom miként. Írjak csak úgy hogy "rég beszéltünk beülünk valahova sörözni?"2023. jún. 20. 21:33
1/5 anonim válasza:
Úgy gondolom, hogy sehogy nem kellene, ha erről kérdést kell kiírnod és más oldja meg helyetted.
2/5 A kérdező kommentje:
Csak tanácsot szerettem volna kérni.
2023. jún. 20. 21:51
3/5 anonim válasza:
Idegenektől tanácsot? Nincs egy ember sem, barát, testvér, anya, apa, akivel tudnál beszélgetni az életről?
Miért nem írod azt neki, amit valóban szeretnél írni? Csak nem értem egyszerűen a kérdést.
4/5 anonim válasza:
Írj rá/hívd fel, és mondd neki, hogy rég beszéltetek, mit szólna egy találkozóhoz? Aztán meglátjátok, hogy legyen. Hajrá!
5/5 anonim válasza:
Eszembe jutottál a minap, mert xyz
Mi van veled? Nem tudok rólad semmit.
Aztán a válaszból kiderül, ha olyan akkor megkérdezed, hogy nem jönne el sörözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!