1,5 éve nincs egy darab barátom sem. Hol tudnék új embereket megismerni?
Nem túlzok, tényleg nincs senkim. Nem is beszélgetek mással a munkahelyi kollégákon és családtagokon kívül. Eddig többnyire elvoltam, de most már nagyon szeretnék ebből a szituációból kimászni, fiatal vagyok, élni szeretnék. Viszont annyira elkoptak a szociális készségeim, hogy azt se tudom, hol kezdjem. Mit tanácsolnátok? Lehetőleg ne internetes barátkozás legyen, már így is túl sok időt töltök online. Köszönöm előre is a hasznos tanácsokat!
21 éves lány/nő?
Hűha, ismerős helyzet.
A legkézenfekvőbb talán a hobbidhoz köthető (ha van). Keress egy csoportot, amelyiknek hasonló érdeklődési köre van, ott könnyedén tudsz hasonló emberekkel ismerkedni.
Pl. ha szeretsz mozogni, a konditeremben, vagy egy sportfoglalkozáson, netán futókörben... ott azért hamar témára lehet akadni.
Én is örülnék valakinek akivel élni is lehet kicsit, de attól tartok, kicsit túlkoros vagyok a magam 27 évével :)
Ènis elèg sokáig ebbe az álláspontba voltam.
24l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!