Hogy tudnék segíteni a barátnőmön? Amióta elhagyta párja csak vegetál. Ennek már 1,5 éve.
Figyelt kérdés
Nem tudja azt a pasit elfelejteni,nagyon szerette.Azóta már nem önmaga.Nem jár sehová hiába hívjuk.Azt mondja úgysem kell ő senkinek,és neki sem kell más férfi.Csak dolgozni jár és otthon van.Nagyon megváltozott,azelőtt mindig jókedvű volt és nyitott,amióta szakítottak begubózott.Az tölti a napjait,hogy a volt párja miatt kesereg.Magyon sokszor próbáltam vele beszélni erről,de nem tudom kirángatni ebből a helyzetből.Nagyon sajnálom őt,szeretem és nem akarom hogy így éljen.Mit tehetnék?2014. nov. 8. 13:01
2/2 anonim válasza:
Ez ellen semmit. A reménytelen szerelmes az az ember, akit a legjobb békénhagyni. Sok más esetben segítenek barátok, de ez teljes mértékben egy egyéni harc.
Rendes tőled, hogy aggódsz érte, de sajnos nincs jobb módszer, mint hogy teéjesen békénhagyod etéren. Esetleg csináljatok valami olyat, amit ő szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!