Mekkora pofátlanság egy nőtől, ha a volt férjéhez megy sírni, mikor meghalt az, akiért elhagyta?
Én az exférj vagyok és nem tudom, hogy miként volna jó kezelni a helyzetet. Még nem találkoztunk, csak telefonon beszéltünk, de szeretné nekem kiönteni a lelkét. Azt mondja, hogy azért hozzám fordul, mert nem is volt különösebb baja velem, azon kívül, hogy nem szívből szeretett, csak mint embert és ha a válást is méltósággal viseltem, akkor most is bízhat bennem. Mélységesen felháborít ez a gesztus, ráadásul a párom is féltékenykedni kezdett, de emberileg muszáj megértenem, hogy tragédia érte, még ha nem is érdekel.
A lényeg, megmondhatom neki a véleményemet róla, vagy szépen küldjem el?
Attól függ. Alaphangon sz@rkeverő nő?
Lehet nincs senkije akihez fordulhat.
Ennek ellenére szerintem küld el, van elég probléma az életben, nem kell külön keresni őket.
Én megmondanám neki, hogy sajnálom, ami történt, együtt érzek vele, de nem én vagyok a megfelelő ember, akinek kiöntheti a lelkét. Megmondanám, hogy nekem fura helyzet lenne, mert már nem tartozunk össze, és biztosan van olyan, aki nálam közelebb áll hozzá, pl. a családja, barátai.
Egyébként ha nem is pofátlanság, de fura, hogy pont neked akarja kiönteni a lelkét.
Én egyszerűen annyit mondanék, hogy nagyon sajnálom, ami történt, együttérzek, de ne haragudjon, nem én vagyok az az ember, akivel ezt meg kellene beszélnie és nem is szeretnék az lenni. Felejtsük el és hagyjuk egymást békén szépen a továbbiakban.
Lehet, hogy nincs kivel ezt megbeszélnie, de tényleg furcsa, hogy pont hozzád fordult.
Ha nincs senkije akivel beszélhetne én meghallgatnám.
Hasonló helyzetben biztos ő is meghallgatna.
Ne küld el, megértem hogy nem akarsz vele beszélni de teljesen össze lehet törve és ha nem tud beszélni senkivel kárt tehet magában,amit én a helyedben nem hagynék hiszen egykor szeretted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!