Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért képzelnek a fiúbarátok...

Miért képzelnek a fiúbarátok mindig többet bele a barátságban?

Figyelt kérdés
Általános tapasztalatom, de barátnőimmel beszélgetve is ez jött le, hogy egy idő után mindig minimum pettingelni akarnak a srácok, de leginkább többet mikor az elején leszögezzük, hogy ez csak fiú-lány barátság, ha nemet mondok meg én vagyok a büdös k***. A másik amúgy rosszabb kategória meg a hősszerelmes, aki meg bevallja, hogy engem akar és ha elutasítom vagy nem vallja be de bepasizom akkor meg vérig van sértve és én vagyok a szemét k****
2023. jún. 18. 19:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
21%
Mert a huszonéves fiúk is ugyanúgy a farkukban hordják az agyukat, azért olyan kicsi.
2023. jún. 18. 19:48
 12/16 anonim ***** válasza:
95%
A hormonok másként működnek.
2023. jún. 18. 20:33
 13/16 anonim ***** válasza:
96%

Aztán aki nem ilyen, abba meg ti szerettek bele titokban...

Nem véletlen a mondás, hogy nincs nő, férfi barátság

2023. jún. 18. 22:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Ez ilyen, a genetika már csak így működik.
2023. jún. 19. 03:05
 15/16 anonim ***** válasza:
Mármint hogy a férfiak előbb-utóbb megkívánják a nőt.
2023. jún. 19. 03:05
 16/16 anonim ***** válasza:
72%
Hja. A második típust ismerem, bár már régen történt. Egyszer konkrétan lebaszott egy haverom (én legalábbis annak gondoltam), amikor összejöttem valakivel, hogy ezt mégis hogy képzeltem és hogy mekkora bunkó vagyok, hogy nem jeleztem ezt neki :DDD És hogy ő mennyire haragszik :D Miközben ő soha semmilyen jelét nem adta, hogy akarna tőlem valamit, ez kb fel se merült, nem voltak kettesben programjaink stb. De gondolom ezt is nekem kellett volna kitalálni és proaktívan lépéseket tenni, hogy óvjam az ő lelkivilágát.
2023. jún. 21. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!