Ez megcsalasnak számít? Negatív kommentel kiméljetek
Ez nagyon cinkesen hangzik
Szóval lényeg van egy barátom akivel tavaly sokat játszottunk egymással úgymond / én biszex vagyok de ha bele ment ilyesmibe szerintem ő is /
Ki esett kB. 7 hónap közbe neki lett csaja, stb. Mai napig együtt vannak
Én a nővérét dugom néha de csak azért hogy leplezzem magam
A lényeg a dologban hogy időnként még élő-elő jön a vágy és néha történnek dolgok
2 es nem Pistikének hivnak de szerintem mindegy is
Bár nincs hozzá közöd mert nem ez volt a kérdés de igen kivertem
Nem oviban vagyunk
Nem mese sztory azért írtam hogy viszonylag normális válaszokat szeretnék
Tudom hogy nem szép dolog de nem tudok a vágynak parancsolni
Köszönöm a csupa negatív kommetet reméltem hogy nem leszek szetoltva de hát ez az oldal erről szól nem olyan mint kB. 5 éve minden negatív kommentelő bizonyára tökéletes
Tisztában vagyok vele hogy nem lenne helyes nem is ez volt az eredeti kérdés
Sajnálom hogy én nem az vagyok aki akár gyerek mellett is képes csalni a párját hisz a mai világban sok embernél ez a norma
Igen szokatlan nekem is bármennyire hihetetlen hogy egy nőnek és fiúnak is a szeretője vagyok
Ha szégyen, ha gusztustalan, ha gátlástalan jól érezzük magunkat ennyi
A kérdés a megcsalasra irányult nem arra hogy állatnak vagyok leminősítve
Ne foglalkozz a negatív kommentekkel. Legalább te leírtad és vállalod,amit csinálsz.Ha a barátod is így áll hozzá, és nincs belőle baj,egyikőtöknél sem, akkor ez a ti kettőtökre tartozik.
Nagyon sokan ténylegesen is család,gyerek mellett tesznek így,álcaházasságokban elbújva.Nem kell házasodni,és máris nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!