Ha hazadobok egy kollegát az szerintetek megcsalásnak számít?
Már miért lenne az? Szerintem nem
Egyébként én is párszor elviszem egy kollégámat haza, vagy be munkába amikor nincs nála a kocsija, mindig óriási veszekedés van belőle...
Jó nagy hülyeség. A párom is néha hazaviszi a kolléganőjét, ha nincs kocsija, sőt az irodában egymással szemben ülnek. Hülyeség lenne a részemről ezen patáliázni. A megcsalásnak vannak más jelei is, pl elkezd igényesebb lenni az ember, a másikat meg vagy látványosan hanyagolja vagy elkezd törődni vele (ugye a lelkifurka miatt).
Én megbízok annyira a páromban és ő is bennem, hogy van, hogy külön járunk szórakozni, ő pasis estét tart a kocsmában, én meg a táncos társaimmal megyek bulizni.
Nem, dehogy.
Kérdező, önbizalomhiányos a párod, ezért féltékenykedik. A barátnői fogadok, hogy szinglik és csalódtak a férfiakban. Az anyósod meg csak szimplán az a típus, amelyik akkor lesz jó anyós, amikor porhanyós.
Szerintem ma éjjel szexelj egy nagyot a feleségeddel, talán holnap reggelre lehiggad. Amúgy melegfront is van, ettől is lehet hisztisebb.
Észérvekkel egy nőnél nem sokra mész, tehát kár vitába szállni vele.
Az önbizalomhiánnyal hosszú távon valamit kéne kezdeni... Esetleg valami külön hobbi, elfoglaltság kéne neki, amiben sikert érhet el. Bár egy felnőtt ember gyökeresen már nem változik meg, de talán kicsit alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!