Aki kifejezett kérésre sem ad a kérdésre normális választ, az tisztességtelen?
Ahelyett, hogy ilyen homályosan és gyerekesen követelőzöl, megkérdezhetted volna tőle is normálisan is.
"Szia! Múltkor történt az a >>ellentmondásos viselkedés<<, és kicsit elbizonytalanított, hogy pontosan hogyan is kéne reagálják rá. Lehet, hogy csak félreértés, de te hogyan élted meg?" Ennyi.
Igen, agyfaszt tudok ettől kapni.
Pl mit ennel. Jo lesz az vagy azt ennel.
Ehes vagy? Nem, de megeszi az en kajam.
Kapcsolatban.
Mit szeretnel csak szexet akarsz?
A valasz nem.
Hat akkor?
A jovorol a penzről akarmiről. Ami van ami volt. Rohadt idegesitő hogy soha a feltett kerdeseimre nem kaptam valaszt.
Most tartunk ott az exel h tartozik penzel. Majd majd majd.. ez meg az meg amaz. De mindig kamu van.
De irtunk szerződést. De ezt mar megint nem tartja ha ebben a honaoban sem fizet nem tudom mit csinaljak.
Most speciel valaszt se kaptam. Turelmes voltam nem volt jo. Kertem nem volt jo. Szepen kertem. Koveteltem .
Most mit csinaljak?
Turelmem mar 0.
De amugy csak unalom
uzesnek vagy jo neki.
Plusz ezzel igy növelheti az egojat. Teged pedig csak lejjebb nézz.
Az ember érzi, ha már nincs szüksége rá a másiknak, szerintem te is érzed, mégis hallani akartad tőle azt, amit anélkül is tudtál. Nem, nem vagytok már barátok.
A szakítás utáni kegyünk barátok duma azt jelenti, hogy nem kellesz és pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!