Szerintetek mennyire normális lányként egy fiú baráttal kettesben strandra menni?
Figyelt kérdés
Igazából szeretjük/szerettük egymást, együtt is voltunk de csak egy rövid ideig, aztán megbeszéltük hogy barátok maradunk, de ő elmondta hogy ugyanúgy szeret még engem és akar még egy esélyt kapni én viszont nem vagyok ebben biztos a sok veszekedés miatt. Júliusban el szeretne menni velem fürdőbe, szerintetek menjek el vagy ne?
16l & 20f
2023. máj. 29. 15:37
2/10 anonim válasza:
Szerintem nem jó ötlet tartani a kapcsolatot, ha az egyik többet érez.
Én nem mennék el.
3/10 anonim válasza:
Össze akarsz vele jönni még vagy sem? Határozottan el kell ezt döntened. Ha esélytelen a dolog, akkor távolodj el tőle, mert ezzel knízod, hogy ő meg többet akarna, te meg remény morzsát hagysz neki azzal, hogy még jóban vagy vele.
4/10 A kérdező kommentje:
De nem azért lett vége mert én nem érzek semmit, szeretem még csak nagyon sok volt a veszekedés amit nem bírtam.
2023. máj. 29. 16:16
5/10 anonim válasza:
Ha szereted még, akkor gyere vele össze újra és oldjátok meg a veszekedés problémát. Ha nem tudjátok és te nem bírod, akkor meg nincs miről beszélni. Ez a se veled se nélküled, amit most játszotok nem jó taktika.
6/10 anonim válasza:
Legrosszabb dolog amit lehet tenni ilyenkor, hogy nincs az kimondva, hogy nem vagy igen.
Ha nem akarsz esélyt adni, hagyd békén, ha meg akarsz mond el.
Minden más csak kínzás.
8/10 anonim válasza:
Ha nem akarsz tőle semmi komolyat, akkor ne tartsd vele a kapcsolatot. Egy kapcsolat után nincs olyan, hogy barátság
10/10 anonim válasza:
Most akkor újra együtt akartok lenni vagy sem?Elsőnek ezt kéne tisztázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!