Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha csúnya ember vagy azt...

Ha csúnya ember vagy azt éreztetni fogják veled az emberek?

Figyelt kérdés
Egy csúnya férfinak 2023-ban a legjobb ha otthon marad addig is nem juttatják eszébe mennyire alsóbbrendű és semmit sem ér?
2023. máj. 22. 15:36
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Kérdező, látom határozottan kerülöd a reagálást azokra a válaszokra, amik ténylegesen a problémáddal és annak megoldásával foglalkoznak.

Te dolgod, élj így ha akarsz. De ez hosszú távon csak agressziót füg szülni benned és ha azt másokra zúdítod, te leszel az erőszaktevő és akkor elveszíted minden esélyedet arra, hogy segítsenek, mert a bántalmazókat büntetni és izolálni kell.

Te életed, te döntésed, élj ahogy akarsz. Bár sosem értettem azokat, akik ennyire mereven elutasítják a kiegyensúlyozott, boldog élethez vezető utat csak azért, hogy azon az úton maradjanak, amit utálnak és szenvednek tőle...

2023. máj. 22. 17:41
 22/31 anonim ***** válasza:
41%

Plasztikáról csak annyit, hogy nekem nagy, fura fejem van. Faragtassak le belőle? Wtf? Vagy mit csináljak?

Jó, lefogysz, én megtettem, évekig edzettem, de a fejemmel nem tudok mit csinálni. Ha nem vagy jóképű, b@szhatod a tested.

2023. máj. 22. 17:41
 23/31 A kérdező kommentje:

22

Fogadd meg a tanácsukat és menj pszichológushoz!

2023. máj. 22. 17:44
 24/31 anonim ***** válasza:

23-as, nem megyek. El vagyok magamban is.

22#

2023. máj. 22. 17:51
 25/31 A kérdező kommentje:

21

“ Te dolgod, élj így ha akarsz. De ez hosszú távon csak agressziót füg szülni benned és ha azt másokra zúdítod, te leszel az erőszaktevő és akkor elveszíted minden esélyedet arra, hogy segítsenek, mert a bántalmazókat büntetni és izolálni kell.”

De ez nem predesztináció. Mármint gondoljunk az amerikai iskolai lövöldözésekre. Ott a bullying annyira brutális, hogy a gyerekek fegyvert ragadnak mert nem látnak más megoldást és a fájdalmat nem tudják már elviselni.

Ha börtönbe is rakják őket, az Univerzum megbocsát nekik mert nem volt más választásuk a fájdalom enyhítésére. És be is teljesítik a körforgást miszerint ha szhart adsz embertársaidnak akkor azt is fogod visszakapni valahol, valamikor. Így igazságos.

2023. máj. 22. 17:53
 26/31 anonim ***** válasza:

Hát ha téged az megvígasztal, hogy bántasz ártatlanokat és majd az univerzum megbocsájt akkor kérlek, kerülj el messziről minden embert, mert veszélyes vagy.

De továbbra is: ha van egy út ahol kijössz ebből a szarból, meg van eg ymásik út, ahol benne maradsz, évekig szenvedsz, aztán megölsz valakit és lecsuknak..... és van választási lehetőséged - mert van - akkor miért is az utóbbi választod? Mert az unvierzum végül megbocsájt? Elég beteg gondolat...

2023. máj. 22. 17:56
 27/31 A kérdező kommentje:

Én nem tervezek ilyesmit, te hoztad fel ennek eshetőségét.

Meg a példámban nem ártatlan embereket bántott a gyerek.

2023. máj. 22. 18:34
 28/31 anonim ***** válasza:

27, mert egy ilyen lövöldözésen csak a bullyingolók halnak meg, igaz?

Ugyan már! Az ilyen frusztrált erőszaktevők a legtöbb esetben ártatlanokat bántanak, nem azokat, akik őt bántották.

És én hoztam fel, yep, mert te nem vagy hajlandó a másik utat választani.

2023. máj. 22. 18:40
 29/31 anonim ***** válasza:

Én nem tapasztalok ilyen támadó vagy ellenem forduló magatartást. Inkább csak rideg közönyt és láthatatlanságot.

Az biztos, hogy nagyon rossz, hiszen hátrányom van így mindenben.

2023. máj. 23. 00:21
 30/31 A kérdező kommentje:

29

Hát az is elég. Talán csak egy fokkal jobb.

2023. máj. 23. 12:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!