Ha csúnya vagy akkor kicsit mindig lekezelően, lesajnálóan fognak beszèlni hozzád?
Figyelt kérdés
2023. jan. 29. 19:43
1/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Lehet, hogy félve szólnak hozzád, hogy nehogy közelebb gyere.
2/7 anonim válasza:
Ha nő vagy, akkor esetleg. Hacsak nem kerülsz valami király pozícióba.
3/7 anonim válasza:
Jaj, már megint te, meg az üldözési mániád?:D
Nem. Az emberek 99%-a le se szarja hog ynézel ki, amíg nem akarsz párosodni velük.
4/7 anonim válasza:
3-as szerintem ez képmutatás. Az emberek többsége igenis esztétikus kinézetű emberekkel szereti magát körbevenni, persze ezt nem illik bevallani. Ha ez nem így lenne, akkor szerinted miért csak huszonéves hostessek vannak, és miért nincsenek köztük idősek is?
5/7 anonim válasza:
4, a hostess egy diákmunka alapvetően:D
És jól írod: körbevenni magad. Hostess esetén eladni valamit. De a Kérdező arról ír, hogy minden esetben alsóbbrendű faj vagy. A hét elején arról írt, hogy az utcán ha bárki ránéz, az tuti azért nézi meg, mert csúnya és ő direkt mérgesen néz vissza, meg kiölti a nyelvét, hogy megszégyenítse azt, aki ránézett. Ez már üldözési mánia.
6/7 anonim válasza:
Én átérzem a helyzetét, mert én meg csúnya nő vagyok, és velem is történtek már érdekes dolgok. Persze attól még egy része tényleg lehet üldözési mánia.
7/7 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint inkább kerülnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!