Az embereket miért utálom?
Figyelt kérdés
Nem látok bennük semmi szépet, ártatlanságot, őszinte kedvességet csak rosszindulatot, sunyiságot és felszínességet.
Rohadt undorító fajnak találom annak ellenére, hogy ránézésre engem is embernek mondanak.
2023. máj. 11. 15:25
21/27 anonim válasza:
Hülyék
Levegőt lélegeznek
És idegesítőek
22/27 anonim válasza:
#21:
Ja, te meg egy marslakó vagy, aki épp az 51-es körzetből írogat a cellájából. xD
24/27 anonim válasza:
25/27 anonim válasza:
Koszonom,mindenképp utana nezek!
26/27 anonim válasza:
Szíves. Remélem hasznosak lesznek számodra és sokat fogsz belőlük tanulni. :)
Kívánom, hogy térj vissza régi énedhez. :)
Még valami, szerintem jó ötlet lenne a reggeledet pár perces meditációval kezdeni, vagy az estédet ezzel zárni.
27/27 anonim válasza:
26! Koszonom szepen! Es minden erőmmel azon vagyok,hogy újra a regi legyek! Igen a meditáción is gondolkoztam már :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!