Hány barátotok van?
Figyelt kérdés
Valódi barát, nem ismerős, haver, hanem akivel pl. heti szinten találkoztok és közeli viszonyban vagytok.2023. máj. 7. 22:52
14/19 anonim válasza:
Márciusban volt három éve,hogy egy párkapcsolata miatt elveszítettem az egyetlen igaz barátom.A párja teljesen meghülyítette,elfordította.
Senkim sincs azóta.
15/19 A kérdező kommentje:
Nekem is csak 1 van. Mondjuk örök igazság, hogy legyen kevesebb, de megbízható.
2023. máj. 8. 10:00
16/19 anonim válasza:
Én az igazán közeli barátaimmal (ketten vannak) nem találkozom heti szinten, mert megoldhatatlan lenne ilyen sűrűn a köztünk lévő távolsűg miatt. Ettől még ők a barátaim, 20 év alatt mindenen átmentünk együtt, bármikor számíthatok rájuk. Nem csak a találkozók számától függ a viszony, egy csomó más emvbert sűrűbben látok és mégse lesz soha olyan kapcsolatom velük, mint azokkal akikben évtizedek óta bízom.
18/19 anonim válasza:
Egy darabig abban a hitben voltam, hogy 1 de sajnos eléggé csalódtam benne. Én mindig ott voltam mellette, volt hogy hajnali 2-kor buszoztam át hozzá Budapest egyik végéből a másikba, mert épp lelkileg teljesen a padlón volt, de amikor nekem kellett volna segítség, megkaptam, hogy túl negatív vagyok, és hogy majd szóljak ha megoldódtak a problémáim. Azóta 0 barátom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!