Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hány barátotok van?

Hány barátotok van?

Figyelt kérdés
Valódi barát, nem ismerős, haver, hanem akivel pl. heti szinten találkoztok és közeli viszonyban vagytok.
2023. máj. 7. 22:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%
0
2023. máj. 7. 22:53
 2/19 anonim ***** válasza:
82%
1
2023. máj. 7. 23:11
 3/19 anonim ***** válasza:
35%
Senkivel nem akarok a mindenkori partneremen kívül heti szinten találkozni. Egy barátság számomra nem arról szól, hogy rátelepszünk a másikra. Legalábbis szerintem kamaszkor után ezt ki szokták nőni az emberek. Egyébként igazán közeli barátom 1 van.
2023. máj. 7. 23:14
 4/19 anonim ***** válasza:
24%
Volt 2, nem egyszerre, nem is ismerték egymást, meghaltak, többé nem barátkozom, nem akarom átélni még egyszer. Ismerősök vannak csak.
2023. máj. 7. 23:17
 5/19 anonim ***** válasza:
41%

Nulla.

Csalódások után eldöntöttem, hogy többé nem lesz.

2023. máj. 7. 23:19
 6/19 anonim ***** válasza:
86%
0
2023. máj. 7. 23:35
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Egy, de vele nem tudok találkozni, szóval így 0

18F :))

2023. máj. 7. 23:54
 8/19 anonim ***** válasza:
82%

"Egy barátság számomra nem arról szól, hogy rátelepszünk a másikra."

Azért az egymásra telepedés meg évi 2 találkozás között valahol ott van a normális barátság is... :D

2023. máj. 8. 02:39
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem jelenleg nem nagyon vannak barátaim. Nálam ezek mindig is átmeneti dolgok voltak.

Pár éve még a kollégáimmal is baráti viszonyom volt, aztán elkezdett a munkahely lecsúszni.

A hobbimmal kapcsolatban ismertem meg embereket rajtuk keresztül meg még több embert. 1-2 évig elvoltunk, rendszeresen mentünk mindenfelé együtt. Atán úgy elkopott az egész és már nem is beszélünk.

Régi haverok, barátok is megházasodtak, gyerek, vállalkozás, lakás, kinek mi. Nekem meg semmim nincsen, így alapból nem szeretem az én vagyok az egyetlen akinek nincs párja helyzetet. A hobbim, szabadidőm is olyan, hogy egyedül jövök-megyek.

2023. máj. 8. 02:45
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy érdekes, mert igazából "virtuálisan" elvagyok itt, meg fórumokon. De nem vágyom privát társalgásra. Sem itt, sem sehol.

Igazából tök érdektelen lettem az emberek felé és ők is felém.

Bemegyek dolgozni, ott is igyekszem minél kevesebbet beszélni bárkivel, főleg nem magán dolgokról. De már nem nyilvánítok véleményt senkiről, semmiről, mert csak támadási felület. Letudom minimális kommunikációval és kész.

Hazajövök, néha hívnak haverok, sokszor fel sem veszem a telefont, mert elvagyok valamivel. Filmezek, olvasok, stb. Menni sem szeretek társasággal sehova.

Hétvégén meg elmegyek egyedül túrákra, kirándulásokra. Nem is hívok senkit, nem is mondom, hogy megyek, nem is szeretem, ha jönnek velem. Voltak akik mondták, hogy jönnének, mindig volt kifogás, hogy miért nem. Azóta leszarom, legalább a hobbim ne a csalódásról szóljon.

2023. máj. 8. 02:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!