Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ájult már el barátotok?

Ájult már el barátotok?

Figyelt kérdés

2023. márc. 18. 20:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére még sosem.
2023. márc. 18. 20:38
 2/20 anonim ***** válasza:
90%
Detti, te vagy az?
2023. márc. 18. 20:45
 3/20 A kérdező kommentje:
#2 Nem
2023. márc. 18. 20:47
 4/20 anonim válasza:
97%
Nekem egyszer egy osztálytársam amikor általánosba adtuk elő a műsort és közbe. Azt mondták azért mert nem evett reggelit és keveset ivott még az nap. Aztán kitudja miért ájult el:/
2023. márc. 18. 21:02
 5/20 anonim ***** válasza:
87%

Igen nem is egyszer.

De úgy vélem ez az élet velejárója, túl kell tenni magunkat rajta.

2023. márc. 18. 21:04
 6/20 anonim ***** válasza:
96%
4, sajnos tudom miért ájult el. Túlhajszolta magát a varázsereje használatában és kimerült, ezért elájult. :( Nem kellett volna több erőt használni mint amennyit még elbír.
2023. márc. 18. 21:06
 7/20 anonim ***** válasza:
49%

5-ös vagyok félreolvastam a kérdést xd.

Annak hogy "Árult-e már barátotok"

Bocsánat.

2023. márc. 18. 21:07
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem mimdig elájulnak a férfi és a hölgy ismerőseim amikor meglátják milyen izmos kigyúrt és jóképű sukár I. kerületi intelligens Úriember vagyok ;)
2023. márc. 18. 21:10
 9/20 anonim ***** válasza:
69%
5, 7 Én sajnos nem tudok megbocsátani. Elolvastam egy választ, amiben volt egy mélyenszántó gondolat és az elájuláshoz kötöttem. Erre kdierült, hogy téves és így kiderül, hogy amit 3 percen keresztül egy valós infónak gondoltam, kiderült, hogy téves és összezavarodtam. Eleinte szédültem, aztán egy órán keresztül sírtam a mosdóban utána, amíg el nem ájultam. Most tértem magamhoz és ürességet érzek meg azt, hogy nem tudok többet megbízni senkiben. Kösz... :( :'( Amúgy no para, én is gyakran félreolvasom a kérdéseket. :D :) <3
2023. márc. 18. 21:12
 10/20 Psycho ***** válasza:
79%

A boltban rendszerint, amikor meglátjuk az árakat.

Humort félretéve, pár "sulis rendezvényen elájuló" diákot én is láttam már. Illetve egyszer egy csapattársam édesanyja, aki nézőként nézte a focimeccset. Elég ijesztő volt. Szerencsére csak a vércukra esett le, mert nem evett aznap semmit (késő délután volt, és meleg idő).

2023. márc. 18. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!