Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Magas vagyok, az lehet hogy...

Magas vagyok, az lehet hogy sok alacsony férfi részben ezért nem akar barátkozni velem? Kényelmetlenül érzik magukat mellettem?

Figyelt kérdés

197 cm vagyok, ami már tényleg a férfiak közt is 1%. A legtöbb barátom 180-190 cm közötti, de azért van pár alacsonyabb is, de őket még gyerekkoromból ismerem. Az egy dolog, hogy szinte minden ember megemlíti megismerkedéskor, bemutatkozáskor, hogy de magas vagyok, de néha azt érzem ez sokakat zavar is. A munkahelyemen, ismerősi körömben is van olyan, aki többször is megemlíti, mondjuk hetente beszélünk és havonta megemlíti beszélgetéskor amikor legközelebb találkozunk, hogy még mindig de magas vagyok, vagy hasonló. Néha szerintem egyes emberek egyszerűen csak kényelmetlenül érzik magukat mellettem vagy a közelemben állva, ez jön át sokszor. Sok férfinek tudom van a magasságával kapcsolatos önbizalomhiánya, olyanoknak is, akik egyébként az életben még nálam is sikeresebbek sok mindenben.

Néha ha találkozok szintén magas sráccal, vele pedig tök jól elbeszélgetünk, mert sokszor már csak a magasságunkkal kapcsolatos dolgok is jó közös témák, pl. hogy ki hol tud ruhákat venni magának és hasonlók, ott pedig azt érzem ez már ad egy kis instant témát az elején.

2023. máj. 3. 10:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Kicsit sem vagy komplexusos 😂 csak 197 centivel nem értem nagyon a miértjét.

2023. máj. 4. 20:17
 12/15 anonim ***** válasza:
Most őszintén sokszor az apró nők is magas pasit akarnak.
2023. máj. 4. 20:30
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem irigyek mert minden nőnek bejössz:D

/ Lány 158 cm

2023. máj. 9. 18:40
 14/15 anonim ***** válasza:

Engem alacsony férfiként egyáltalán nem zavar. Akkor építek le valakit, ha lehúzó (pénz, energia), primitív, sunyi, lekezelő.

163 cm/f

2023. júl. 4. 21:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez a jó hozzá állás.
2023. júl. 4. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!