Az emberek egy része az introvertáltságot a gyengeséggel azonosítja?
Figyelt kérdés
Ha valaki kimerül egy társaságban a szocializáció miatt azt hajlamosak gyengeségnek beállítani?2023. máj. 1. 09:48
11/20 anonim válasza:
1-es egy nagyon durva tényt mondott el, amit minden egyes embernek el kéne olvasni, nem csak benyögni valami szarságot, majdnem elsírtam magam, hatalmas igazság.
12/20 anonim válasza:
Ki milyennek születik és milyen közegben nő fel.
13/20 A kérdező kommentje:
Jó lenne a kérdésre öszpontosítani.
Mindig sikerül gyikon terrorista módjára elterelni a kérdést a valódi témájáról.
Azon túl, hogy szociális fóbia vagy introvertáltság, az introvertáltságot szokták úgy értelmezni mint gyengeség?
2023. máj. 1. 13:37
14/20 anonim válasza:
Szerintem erre már adtak választ fentebb.
15/20 anonim válasza:
Mindenki döntse el ezt saját maga hogy mi gyengeség és mi nem. van aki az extrovertalt embert tartja gyengének.
A túlzott nyílt viselkedéssel is leplezheted a gyengeségeidet. Akárcsak a zárkózottaággal
17/20 A kérdező kommentje:
14
Hol a válasz?
Nem látom.
Arról ment a vita, hogy az tulajdonképpen szociális fóbia mert nem szól stb.
Tehát ha nem szól valaki azt gyengének tartják?
Oké, akkor ennyit akartam megtudni.
2023. máj. 1. 14:04
18/20 anonim válasza:
Igen, nem tudják, mit jelent az introvertáltság, azt hiszik, az a szociális fóbia. És valóban esetlennek tűnik, aki nem mer másokhoz szólni annyit sem, hogy szia.
19/20 A kérdező kommentje:
18
Ez esetben az introvertáltságra értem, tehát nem olyanra amikor valaki még annyit sem tud mondani, hogy szia.
2023. máj. 1. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!