Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez milyen ötlet új barátok...

Ez milyen ötlet új barátok szerzéséhez?

Figyelt kérdés
Szerintetek creepy odamenni a könyvtárban ismeretlen, külsőleg szimpi emberekhez, akik olvasnak? Vidéki vagyok, sajna ennyire kifogytam az ötletekből.

2023. ápr. 20. 23:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%
Engem zavarna az biztos. Nem unalombol járok könyvtárba hanem kell vmi pl egy vizsgához. Zavaro ha kimozdítanak a tanulásbol jegyzetelésből, odafigyelésből.
2023. ápr. 21. 06:18
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Én szeretek olvasni, szerintem nem küldenélek el kapásból ha odajönnél. Tessék elkezdtem a beszélgetést :D most te jössz. Milyen témákat szeretsz?
2023. ápr. 21. 07:01
 13/17 anonim ***** válasza:
40%
Hamar ki leszel tiltva onnan is.
2023. ápr. 21. 08:27
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Merre laksz? Nincs valami falunap nálatok, vagy ilyesmi? Esetleg nemrég költöztél fel egy városba?
2023. ápr. 21. 09:39
 15/17 A kérdező kommentje:

Ebben a városban konkrétan semmi nincs, maximum családi programok, vagy gyerekeknek szóló ilyen olyan napok. Voltunk már itt szórakozóhelyen is, de csak nagyon fiatalok voltak, és amúgy sem volt esedékes senkinek, hogy dumáljunk. Kocsmába is lementünk, de egyszerűen mindenkinek meg van a maga társasága, ahonnan nem hiányzik senki. Azért beszélek többesszámban, mert a párom is velem tart néha. (mondjuk a könyvtáros tervemet egyedül csinálnám)

Még a társasjáték klubot fogom megpróbálni, mert a játék talán segít "összemelegedni" valakivel :D

2023. ápr. 21. 10:50
 16/17 anonim ***** válasza:

Nah, legalább párod van, az nem egy rossz kezdet. Menjetek el közös programokra, nem feltétlen csak a városban, pl. májustól lesz már MÁV országbérlet is. Mehettek együtt túrázni, strandolni stb... :) én ezeket mind egyedül szoktam.

2023. ápr. 21. 12:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Az éppen olvasó emberek nem szeretik, ha megakasztják őket olvasás közben - kiesnek a ritmusból, nem is feltétlen akarnak akkor ott ismerkedni. Érdemes inkább szakköröket, ingyenes programokat keresni. Pl. könyvtárban is vannak könyvklubok, gondolom, van pl. kultúrház is nálatok, ott szoktak lenni ilyen-olyan körök.
2023. ápr. 21. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!