Esküvőre ajándék ötletek?
Sziasztok!
Egy hét múlva lesz a gyerekkori barátnőm esküvője és szégyen, nem szégyen semmi ötletem nincs, hogy mit adjak nekik az esküvőjükre. Esetleg van valakinek valami ötelete amit tudnék nekik venni?
Válaszokat előre is köszönöm!
Szép napot mindenkinek! ☺
Végső nyughelyet a temetőben? :D
A szokásos butusságokat lehet venni, mint konyhai kacatok, gyerek mütyürök...ilyesmi hasznosságokat szoktak...te ismered őket, mi honnan tudjuk...
Válóperes ügyvédi névjegykártya:DDD
Én mindig pénzt adok. Egy együtt élő párnak már nincs szüksége használati tárgyakra mert feltehetően mindenük megvan. A pénzt meg arra költik amire épp szükséges.
25N
3
Ez a pénzes dolog eléggé "ennyit értek nekem" címkés...
5
Ennyi erővel tegyék a házasodni vágyók fizetőssé az esküvőjüket.
Két felnőtt--30.000ft
Gyerekek/db--10.000ft
Nyuggerek--15.000ft/fő
Ilyen megoldással minden "ajándékozó" egyforma;)
Nekem nagyon tetszenek a kreatív ajándékok.
Pl: dobozka amiben van: méz, hogy minden napotokat megédesítse, ragtapasz az áttáncolt éjjelekre, mágnes hogy megmaradjon a vonzerő
És ilyenek
Unokanővérem az esküvőjére nem kért semmit, de a szüleim csináltak egy nagy képkeretet olyan helyekkel, hogy : itt ismerkedtetek meg, első csók, itt kérted meg a kezem (csak a koordináták voltak a google mapsos térképpel, meg a domborzati kép+pénz, mert ők akkor költöztek össze)
8
A tiédre el se megy senki inkább soraid olvasva:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!