Mit adnátok egy olyan párnak esküvőre akinek mindenük megvan?
Barátom bátyjáék szerencsére jól élnek, van otthonuk folyamatosan járják a világot Svájcban élnek. Most házasodnak és ugyan mindent elutasítanak semmit nem kérnek tőlünk csak hogy legyünk ott az esküvőn. De azért szeretnénk valamit adni az öccsével közösen de ötletünk sincs mi lenne az ami személyes megfizethető és nem kacat.
Milyen kis jelképes ajándékot adhatnánk? Vagy tényleg ne adjunk semmit?
A fotó album azért nem opció mivel fotózás a hobbijuk elég sok helyen járnak rengeteg saját képük van. A baba koritól felépített azért bukta mert a menyasszony nem magyar.
A vőlegény nem túl édes szájú viszont borászattal is foglalkozik úgyhogy könnyen mellé nyúlhatunk ezzel de egy ötletnek jó😃
Az a baj már nagyon rég kint élnek és sok a korkülönbség is köztük így nem igazán ismerjük mit szeret a másik😪
Mármint a völegény és az öccse között nagy a korkülönbség
Gondoltam kerámiára is egyedi tervezésre viszont azt necces lenni kivinni illetve nem tudom, porfogót sem akarunk adni
Én már inkább az egészet ajánlanám fel baráti gesztusként.🙂
Bocsánat, kedves kérdező, nem akartam viccet csinálni egy komoly kérdésből, de néha nem bírok magammal.
Karikatúrát? Ha értik a humort. 😁
Viszont szerintem ha valami szép személyeset szeretnél adni; írtad hogy járják a világot;akkor valami idézetet gravíroztatnék egy táblára vagy egy karkötőbe vagy akármibe(ami szerinted tetszhet nekik) ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!