Ennyi pénzt adni esküvőre barátnak "elég"?
Jövőre lesz a párom baráti társaságából is 1 párnak az esküvője, illetve az én egyetemi barátnőmnek is. Fejenként 15ezer (tehát összesen 30ezer) normálisának tekinthető vagy kevés?
Sosem voltam meg baráti esküvőn, csak 1-2 távoli rokonén, ezért nem tudom hogy mennyit szokás adni
Kevés. Személyenként meg kell haladja az ünnepi vacsora értékét legalább 30%-kal.
Ha a párodat is viszed, akkor a duplája.
Fogalmam sincs, mennyibe kerül egy esküvő, gondolom helyenként változó (itt a Csongrád megyébe illetve Békés megyében bizros nem annyi, mint Pesten). Ezért is kérdezem.
Nem viszem a párom, hanem ő is meghívott, mivel ugyanúgy az ő barátja is az én barátnőm, mint nekem, ugyanannyi ideje ismerjük stb. Az ő baráti társasága pedig az enyém is ugyanúgy.
Köszönöm a válaszokat
Köszönöm.
Az anyagi helyzet az megenged többet is, ez olyan, mint a félretett pénz, félre tudom tenni s fizetésem felét is, és el is tudnám költeni az utolsó fillérig, csak nem akarom.
Itt is tudnék 100ezret is adni, de nem akarnék azért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!