Mit vegyek neki(k)?
Figyelt kérdés
Egy barátnőm külföldön él a szüleivel, fognak jönni majd hozzánk, és mindig szokott hozni nekem sokmindent (csoki, édességek, mikor mit.. mert hogy kint olcsóbb).
Most szeretném én is viszonozni, habár itt meg ugye minden egyre drágább, de akkor is.
Tudnátok segíteni, hogy mit vegyek neki(bár tudom, én ismerem, én tudom, hogy mit szeret, de nincs nagyon konkrétan semmi, amivel kapcsolatban tudnék neki venni valamit)?
Ugyanitt lánybúcsúra szeretnék ajándék(tárgy) és feladat ötleteket kérni. Biztos volt nektek vagy a környezetetekben valakinek, ha leírnátok, hogy ott mik voltak, azt nagyon szépen megköszönném.
2022. júl. 11. 16:15
1/3 anonim válasza:
Ugyanitt alig használt mosógép eladó.
3/3 anonim válasza:
Amikor nem igazán tudom mit kellene ajándékba adni valakinek akkor hazai kisvállalkozásoktól szoktam termékeket venni. Lekvár szörp levendula illatosító különböző extrább olajok főzéshez stb. Amiket egyébként boltban nem lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!