Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek bunkóság ha jó...

Szerintetek bunkóság ha jó barát vagy akár rokonságból érkezik valaki bejelentés nélkül és elküldöm mert nem alkalmas az idő?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 20. 11:30
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
39%

Nem bunkóság, de......!

- csak akkor küldd el, ha tényleg probléma lenne, ha most nem végezhetnéd a dolgodat;

- mindezt udvariasan kell közölni és akár ott megbeszélni egy időpontot, amikor szívesen látod.

Egyébként sokszor jó megoldás az illetőt leültetni pl. a konyhában és mondani, hogy tudsz vele beszélgetni, csak közben főzöl. Velem olyan is volt, hogy a kertben ástam és mondtam a tesómnak, hogy szívesen meghallgatom, de jöjjön ki a kertbe, közben ások, mert sok a dolgom, nem mehetek most be beszélgetni.

2023. ápr. 20. 12:35
 12/34 anonim ***** válasza:
34%

10-es, szüleimtől soha nem kérdezem meg, hogy felmehetek-e hozzájuk. Ők MINDIG szívesen látnak, mert ŐK A SZÜLEIM. Telefonálni max. azért érdemes, hogy otthon vannak-e.

És a gyerekeim is ugyanúgy jöhetnek majd hozzám bejelentkezés nélkül, mert ŐK A GYEREKEIM.

2023. ápr. 20. 12:37
 13/34 anonim ***** válasza:
85%

"csak akkor küldd el, ha tényleg probléma lenne, ha most nem végezhetnéd a dolgodat"

Ha nekem az volt betervezve, hogy a netflix előtt dölgök, akkor az a dolgom. Nem bátorítom a pofátlankodást.

2023. ápr. 20. 12:37
 14/34 anonim ***** válasza:
90%

"szüleimtől soha nem kérdezem meg, hogy felmehetek-e hozzájuk. Ők MINDIG szívesen látnak"

Nem ezt írtam. Arra reagáltam, hogy régen fel lehetett menni bárkihez. Nekem előtte fel kellett telefonfülkéből hívni anyámat, hogy felmehetek-e a Gabiékhoz.

De bejelentkezés nélkül nem megyek a szüleimhez sem, mert lehet épp pihennének. Mi meg szoktuk beszélni, mikor lógunk.

2023. ápr. 20. 12:40
 15/34 anonim ***** válasza:
88%
Jó azért mi felhívjuk egymást kölcsönösen a felnőtt gyerekeinkkel, mert az ember lehet beteg, szexelhet, dolgozhat elmélyülten otthon is. Vagy nincs otthon, ez nem jut eszébe annak aki ráront a másikra?
2023. ápr. 20. 12:52
 16/34 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem előzetes egyeztetés nélkül random beállítani valakihez bunkóság.
2023. ápr. 20. 12:57
 17/34 anonim ***** válasza:
86%

Ha alkalmatlan, jobb, ha elküldöd. Nem fogom abbahagyni a dolgomat miatta. Vagy ácsoroghat a konyhában egyedül, amíg takarítok. Főzést sem fogom abbahagyni. Volt, hogy pl. lakkoztam a körmöm, hát leült és azt bámulta.

Ennél már csak az jobb amikor haza sem érek, de már a kapuban elkapnak, hogy jönnének hozzám.

2023. ápr. 20. 12:59
 18/34 anonim ***** válasza:
88%

"szüleimtől soha nem kérdezem meg, hogy felmehetek-e hozzájuk"

Én meg mindig egyeztetek velük, hogy alkalmas-e, mert nem ülnek otthon nonstop, ők is járnak bevásárolni, mennek orvoshoz, vagy elutaznak rokonokhoz távolabbra.

2023. ápr. 20. 13:01
 19/34 anonim ***** válasza:
14%
Na jó elolvastam egy pár választ és nem csalódtam bennetek. Itt tényleg valami alternatív valóság van. Soha senkit nem küldök el, örülök ha eljönnek.
2023. ápr. 20. 13:15
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Én meg nem mindig érek rá látogatókra. Van olyan ismerősöm is, aki elég nehezen fogta fel, hogy attól, hogy otthonról dolgozom, még ugyanúgy dolgozom, mint hogyha az irodában vagyok, és nem érek rá szomszédolni, csak megspórolom az irodába az utazási időt. Anyukám is csak úgy fogta fel, hogy a home office nem láblógatás, amikor párszor megjelent olyankor, amikor éppen Skype megbeszélés volt a kollégákkal. A munka otthon is munka.
2023. ápr. 20. 13:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!