Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha alkalmi vagy napi bejelenté...

Ha alkalmi vagy napi bejelentéssel vagyok bejelentve állítólag, akkor azt is az ugyfelkapu jogviszony lekerdezes alatt kéne látnom?

Figyelt kérdés
Mert ott nincs a munkahelyem neve, pedig másfél hónapja ott vagyok. Vagy azért nem látszik mert az alkalmi nem fizeti a tb-t? Hol tudom ellenőrizni és mit tudok tenni ha atvertek? Mert aláírásos jelenléti ív sincs és nem 15 napot megyek hanem sokkal többet

2022. dec. 25. 07:51
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja es azt meg hagyjuk is h szerződést sem kaptam
2022. dec. 25. 07:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ügyfélkapun keresztül meg tudod nézni, de nem a TAJos részben, ahol nézted, hanem az EBEVben kell keresned (többszintes választással)

Napi bejelentésnél sem mindegyiknél van maximálva a 15 nap, az EFO törvényben megtalálod.

Napi bejelentésnél nem kötelező szerződést írni, nem olyan, mint a munkaviszony.

2022. dec. 25. 08:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Uh köszönom. Ebev? Mindjárt nézem remélem kiigazodok
2022. dec. 25. 08:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Lekerdeztem a lekerdezes, egyszerűsített munkaviszony alatt. Az eredmeny az lett, hogy nincs bejelentett adatlap abban az időszakban. Akkor nem voltam bejelentve egy napra se?
2022. dec. 25. 08:28
 5/8 A kérdező kommentje:
Az állapotra azt írja, hogy a feldolgozás sikertelen 🤔
2022. dec. 25. 08:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Átver a munkaadó.
2022. dec. 25. 10:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Megint szrakodik a rendszer.

Most lekérdeztem (volna) a saját ügyfélkapumon (tudom, hogy mikor voltam efoval bejelentve, mert én jelentettem be és megkapta a cég a visszaigazolást is a cég tárhelyére) és csak hibát ír ki.

Próbálkozz később.

Lehet, hogy a munkáltatód sumákol, de én jártam már úgy, hogy év közben lekérdeztem az adatokat, üres volt a rendszer, azt írta ki, nem volt beküldött adat, holott 2 hónappal előtte a lekérdezésnél voltak adatok (azok is eltűntek) Aztán pár hónap múlva minden megjelent, mintha mi sem történt volna.

2022. dec. 25. 12:49
 8/8 anonim ***** válasza:
65%

Nálunk is dolgozik napi bejelentéssel munkavállaló.

Minden napra! kap szerződést, jelenléti ívet és minden hónap végén egy bérkifizetési jegyzéket...ha ezek nincsenek akkor valószínű nincs semmiféle bejelentés.

2022. dec. 25. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!