Ha alkalmi vagy napi bejelentéssel vagyok bejelentve állítólag, akkor azt is az ugyfelkapu jogviszony lekerdezes alatt kéne látnom?
Ügyfélkapun keresztül meg tudod nézni, de nem a TAJos részben, ahol nézted, hanem az EBEVben kell keresned (többszintes választással)
Napi bejelentésnél sem mindegyiknél van maximálva a 15 nap, az EFO törvényben megtalálod.
Napi bejelentésnél nem kötelező szerződést írni, nem olyan, mint a munkaviszony.
Megint szrakodik a rendszer.
Most lekérdeztem (volna) a saját ügyfélkapumon (tudom, hogy mikor voltam efoval bejelentve, mert én jelentettem be és megkapta a cég a visszaigazolást is a cég tárhelyére) és csak hibát ír ki.
Próbálkozz később.
Lehet, hogy a munkáltatód sumákol, de én jártam már úgy, hogy év közben lekérdeztem az adatokat, üres volt a rendszer, azt írta ki, nem volt beküldött adat, holott 2 hónappal előtte a lekérdezésnél voltak adatok (azok is eltűntek) Aztán pár hónap múlva minden megjelent, mintha mi sem történt volna.
Nálunk is dolgozik napi bejelentéssel munkavállaló.
Minden napra! kap szerződést, jelenléti ívet és minden hónap végén egy bérkifizetési jegyzéket...ha ezek nincsenek akkor valószínű nincs semmiféle bejelentés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!